2018 JANUÁR 26-ÁN MEGJELENIK A POKÉMON CRYSTAL A NINTENDO 3DS eSHOPBAN.

Amikor 17 évvel ezelőtt a Pokémon Crystal megjelent Japánban, sok új dolgot hozott a Pokémon játéksorozatba. A Pokémon Gold és Pokémon Silver verziók bővített kiadásaként ez volt az első olyan játék, ahol a játékosok kiválaszthatták, hogy fiú vagy lány karakterrel szeretnének játszani, illetve ebben a játékban voltak először mozgó Pokémon animációk harc közben. A Pokémon Crystal 2018. január 26-án megjelenik a Nintendo eShopban is, a Nintendo 3DS konzolcsalád gépeire, továbbá limitált mennyiségben egy dobozos kiadás is kapható lesz belőle ugyanezen a napon. *

DRAxkA1WkAYTCUh

Amint a Pokémon Crystal megjelenik, már kompatibilis less a Pokémon Bank fizetős applikációval, mely lehetővé teszi, hogy a játékos a klasszikus Pokémon játékból a legújabb játékokba küldje át Pokémonjait.

A Pokémon Crystal támogatásának hozzáadásával, a játékosok számára már lehetséges az összes eddigi fő Pokémon játékból Pokémonokat küldeni a Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon verziókba.

Ebben a Pokémon Crystal verzióban a játékosoknak lehetősége lesz találkozni a mítikus Pokémonnal, Celebivel is, egy játékbeli event alkalmával, a játék történetének befejezése után. A Pokémon Crystal eredeti verziójában csak egy kiegészítő segítségével volt lehetőség erre.

 

Akárcsak a Pokémon Gold és Pokémon Silver Nintendo eShop verziói, a Pokémon Crystal is kihasználja majd a Nintendo 3DS konzolok vezetéknélküli kommunikációját, lehetővé téve, hogy a játékosok tudjanak egymással cserélni és csatázni. A Time Capsule funkció segítségével pedig a játékosok képesek lesznek cserélni a Pokémon Red, Pokémon Blue és Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition játékok Nintendo 3DS konzolra megjelent Nintendo eShop verzióival is.

 

A rajongóknak lehetősége nyílik,hogy kedvenc Pokémon játékaikat az ikonikus Pokémonra, Pikachu-ra hasonlító New Nintendo 2DS XL készüléken játszhassák, hiszen 2018. január 26-án a boltokba kerül egy New Nintendo 2DS XL Pikachu Kiadás is. A konzol egy 4GB microSDHC memória kártyával és Nnintendo 3DS Hálózati töltővel egybecsomagolva érkezik.**

 

Megjegyzések

*Ehhez a kiadáshoz egy letöltőkód lesz a dobozba csomagolva a játékkártya helyett, melyet a Nintendo eShopban kell a játékosnak beváltania.

**Pokémon Crystal és a New Nintendo 2DS XL Pikachu Kiadás külön kapható.