A NINTENDO 2018-BAN IS LENDÜLETBEN MARAD: ÉRKEZIK NINTENDO SWITCH-RE A DARK SOULS, DONKEY KONG, KIRBY ÉS A MARIO TENNIS

A mai napon a Nintendo új Nintendo Direct Mini videóprezentációt jelentetett meg, amiben olyan saját és külső fejlesztők által készített játékok kerültek reflektorfénybe, amik 2018 első negyedévében jelennek meg Nintendo Switchre. Az erős ünnepi szezont követően a Nintendo Switch-tulajdonosok a következő hónapok során is izgalmasabbnál izgalmasabb játékok sorára készülhetnek, mint például a DARK SOULS™: REMASTERED, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Mario Tennis Aces és a Kirby Star Allies Nintendo Switch-re, de egy bizonyos zöld ruhás fivér is felbukkan, új játékmódot hozva a Super Mario Odyssey-be. A teljes Nintendo Direct Mini prezentáció megtekinthető a http://www.nintendo.co.uk/nintendodirect oldalon.

A DARK SOULS, a műfajteremtő akció-szerepjáték franchise első darabja hamarosan érkezik Nintendo Switch-re DARK SOULS™: REMASTERED címmel, amiben az Artorias of the Abyss DLC is benne lesz, és az eredeti DARK SOULS játék üdítő élményét Lordran világában most továbbfejlesztett felbontásban és framerate-tel élvezhetik a rajongók. Ez egyben a franchise Nintendo debütálását is jelenti, ráadásul most először a sorozat történetében az ünnepelt (és nem kis kihívást jelentő) játék akár útközben is élvezhető lesz. A játék május 25-én jelenik meg, de a bejelentési előzetest már most megtekinthetik az érdeklődők a YouTube-on: DARK SOULS: REMASTERED – Announcement Trailer.

A Mario Tennis Aces új kihívást hoz a képességek és ügyesség versenyében a Nintendo Switch-re. Mario stílusos teniszruhában lép a salakra és igazi, intenzív teniszcsaták sorozatán keresztül mérkőzik meg sok-sok ismerős karakterrel. A tenisz játékmechanikában kidolgozott újításoknak köszönhetően még jobban próbára tehetjük képességeinket az ellenfél pozíciójának olvasásában és az előnyös ütések pontos kidolgozásában.  Ezúttal ráadásul az első Mario Tennis játék Game Boy Advance-re való megjelenése óta először egy story mód is helyet kap a játékban, ami még színesebbé teszi az élményt küldetésekkel, bossharcokkal és sok más izgalommal. A játék tavasszal jelenik meg Nintendo Switch-re.

Switch_MarioTennisAces_ND0111_scrn01

Visszatér Donkey Kong, Diddy Kong, Dixie Kong és Cranky Kong a Donkey Kong Country: Tropical Freeze-ben Nintendo Switch-re. A játék az eredeti minden izgalmát és kihívását tartalmazza, ugyanakkor egy új, kezdők számára ideális bevezető móddal is kiegészül, amivel új játékosok is könnyedén menőzhetnek a szörfös emberszabású, Funky Kong bőrébe bújva. Funky Kong tud duplát ugrani, lebegni, végtelen bukfenceket végrehajtani, sőt végtelenített víz alatti dugóhúzó-manővert bemutatni is. Strapabíró szörfdeszkájának hála még a tüskék sem állíthatják meg. A játék 2018. május 4-én jelenik meg Nintendo Switch-re.

Switch_DKTF_ND0111_scrn15_2P

A játékosok ingyenes frissítést tölthetnek majd le a Super Mario Odysseyhez februárban, amiben Balloon World címmel új minijáték szerepel. Miután letöltötték az ingyenes frissítést, és teljesítették a fő történetszálat, Balloon World elérhetővé válik a játékban. Elindításához csak beszélniük kell Luigi karakterével. A „Hide It” módban meghatározott idő alatt kell elrejteniük egy léggömböt, a „Find It” módban pedig ugyanannyi idő alatt megtalálniuk a más játékosok által elrejtett léggömböket. A rangsorolásban akár az elrejtett léggömbök megtalálásával, akár az elrejtés mesterévé válva előrébb juthatnak. Az ingyenes frissítés februárban jelenik meg, és új Snapshot Mode filtereket és öltözékeket is tartalmaz majd.

SMO_img_002

A Nintendo Direct videó teljes terjedelmében való megtekintéséhez látogassanak a http://www.nintendo.co.uk/nintendodirect weboldalra.

A bejelentések teljes listája Nintendo Switch-re:

 

Játék Megjelenési dátum
DARK SOULS: REMASTERED 2018. május 25.
Super Mario Odyssey frissítés 2018. február
Mario Tennis Aces 2018 tavasza
Donkey Kong Country: Tropical Freeze 2018. május 4.
Kirby Star Allies 2018. március 16.
Pokkén Tournament DX Battle Pack Már kapható, de további tartalmak érkeznek az alábbi időpontokbanElső hullám – 2018. január 31.Új Battle Pokémon Aegislash

Új Support Pokémon Szett

Mega Rayquaza és Mimikyu

 

Második hullám – 2018. március 23.

Új Battle Pokémon

Blastoise

Új Support Pokémon Szett

Mew és Celebi

Dragon Quest Builders demo Már kapható
Hyrule Warriors: Definitive Edition 2018 tavasza
Mario + Rabbids Kingdom Battle DLC pack 3 2018 tavasza
The World Ends with You -Final Remix- 2018
SNK HEROINES Tag Team Frenzy 2018 nyara
ACA NEOGEO ART OF FIGHTING 2 Mától elérhető
Ys VIII: Lacrimosa of DANA 2018 nyara
PAYDAY 2 2018. február 23.
Fe 2018. február 16.
Celeste 2018. január 25.