Smash Bros. 3DS – október 3-tól a boltokban!

A nagymúltú verekedős sorozat nagyszerű kritikai fogadtatás közepette érkezik 3DS-re!

18299

Már nem kell sokat várni, hiszen a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS október 3-án megjelenik Európában! A legújabb Smash Bros. a sorozattól megszokott gazdag tartalommal várja a rajongókat, benne pl. 40 játszható karakterrel, régi és új kedvencekkel egyaránt, valamint a 3DS-exkluzív Smash Run modal.

A kritikusok Európaszerte dícsérik a sorozat első kézikonzolos epizódját:

CVG, 9 / 10“A Super Smash Bros. for 3DS fantasztikusan csiszolt. Akár egyedül kutatod harcrendszerének mélységeit, akár egy őrült Nintendo buli keretein belül, a Smash Bros. kézikonzolos bemutatkozása minden téren telitalálat.”

Nintendo Life, 9 / 10“Kiváló prezentáció, döbbenetes tartalom, és számos csemege a rajongók számára: ettől annyira szórakoztató és letehetetlen a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS.”

Pocket Gamer, 9 / 10“A Super Smash Bros. kézikonzolon ugyanolyan gyors, őrült, és szórakoztató, mint nagygépen. Ráadásul a kis mérethez nagy tartalom jár – több harcos, trófea és játékmód.”

Videogamer.com, 9 / 10“Méretes tartalom és az asztali konzolos verziókban megszokott fantasztikus játékmenet – a leendő Wii U verziónak fel van adva a lecke.

Ha pedig már most kipróbálnád, milyen a hordozható Smash élmény, akkor látogass el a Nintendo eShopba, ahonnan ingyenesen letöltheted az öt karaktert és egy pályát tartalmazó ingyenes demót – és akár multiplayer meccseket is játszhatsz!