New Super Mario B.U+New Super Luigi U Selects

New Super Mario Bros. U

A New Super Mario Bros. U keretében Mario, Luigi és Toad mellett egy új karakter is feltűnik – Te! Játssz Mii karakteredként és fuss, ugorj, dobbants végig ezen a 2D-s, oldalnézetes Mario kalandon! Fedezd fel a világtérképet tele teljesen új pályákkal, élményekkel és lehetőségekkel, melyek kizárólag Wii U konzolon valósíthatók meg!

Változz Repülő Mókussá és repülj át a pályákon és kapaszkodj meg a falakon, vagy ragadj meg egy Léggömb Bébi Yoshit és lebegj kecsesen a levegőben! A különböző színű Yoshik és új erősítők segítségével teljesen új módokon fedezheted fel a Gomba Királyságot, de természetesen a régi kedvencek is visszatérnek!

A Wii U GamePad kontrollerrel a másokkal való játék szórakoztatóbb, mint valaha! Akár négy játékos futhat és ugrálhat végig a vadonatúj pályákon Wii Remote kontrollerrel, míg egy ötödik játékos a Boost Módot használva csatlakozik be a GamePad kontrollerrel. A Boost Módban a GamePadet kezelő játékos a kontroller kijelzőjét megérintve platformokat helyezhet el, ami egy izgalmasan új réteget ad a klasszikus Mario játékmenethez. A játékosok együttműködve dolgozhatnak a pálya teljesítésén, vagy barátságos versengésbe bocsátkozhatnak, minél több érmét és erősítőt összegyűjtve – miközben a GamePad kontrollert kezelő játékos által elhelyezett bosszantó blokkokat kerülgetik. Az inkább a kooperatív játékot előnyben részesítők a Boost Mód segítségével elhelyezett platformokkal titkos helyekre juttathatják el játékostársaikat, vagy gyorsabb útvonalakat találhatnak a pálya végéhez. Versenyezzetek, fedezzetek fel csak csapatmunkával elérhető helyeket, állítsatok fel pontszám és idő rekordokat családotokkal vagy barátaitokkal!

A New Super Mario Bros. U számos játékmódja rengeteg lehetőséget kínál Super Mario képességeid fejlesztésére. A Boost Rush keretében a pálya automatikusan halad előre és sebessége a felszedett érmékkel egyre nő. Kettő vagy akár öt játékosnak együtt dolgozva kell teljesítenie a pályát minél gyorsabban, majd a végére érve pedig megnézhetik, más játékosok hogyan teljesítették a pályát és ötleteket meríthetnek belőlük következő próbálkozásukhoz.

Az igazi kihívásokért próbáld ki a Challenge Módot! Játssz Time Attack, 1-UP Rally és sok más módban egyedül vagy akár barátaiddal, állíts fel új rekordokat és nyiss meg további kihívásokat! A Boost Mód Kihívások keretében megtanulhatod, hogy hozd ki a legtöbbet a Boost Módból, majd a pályák teljesítését követően teljesítményedet visszanézve új stratégiákat találhatsz ki.

Rendezzetek egy kis barátságos versengést a Coin Battle Módban, ahol kettő vagy négy játékos csaphat össze külön-külön vagy csapatként. hogy a legtöbb érmét szedje össze, míg egy plusz játékos a Boost Móddal platformokat helyezhet el a többiek előnyére vagy hátrányára. A Coin Edit segítségével a GamePad használó helyezheti el az érméket a pályán kedve szerint, minden alkalommal új élmény nyújtva.

Oszd meg eredményeidet, vagy hagyj tanácsokat, figyelmeztetéseket és kihívásokat a világ játékosainak a Miiverse felületén keresztül. A játék továbbá támogatja az Off-TV funkciót, így nem csak a TV, de kizárólag a GamePad kijelzőjén is élvezhetők Mario kalandjai.

Készítsd az ujjaidat és ugorj fejest a New Super Mario Bros. U teljesen új Mario kalandjaiba!

  • Klasszikus Mario akció: versenyezz a 2D-s, oldalnézetes Mario kaland teljesen új pályáin Mario, Luigi, Toad, vagy Mii karaktered bőrébe bújva!
  • Számos játékmód: a fő játék mellett próbára teheted magad a Boost Rush, Challenge Mód és Coin Battle kihívásaiban!
  • Off-TV funckió: élvezd a játékot a TV, vagy a GamePad kontroller beépített kijelzőjén.
  • Megosztás: kérj tanácsot egy nehéz pályán vagy oszd meg eredményeidet más játékosokkal a Miiverse felületén.

New Super Luigi U

A New Super Luigi U egy rendkívül tartalmas, külön is kapható New Super Mario Bros. U kiegészítés, amiben Luigi a főszereplő. A játékban a New Super Mario Bros. U mind a 82 pályája átdolgozott, még nagyobb kihívást jelentő formában kapott helyet. Luigi magasabbra tud ugrani mint Mario, de nehezebb számára a megállás, így őt irányítva teljesen más a játékélmény! A többjátékos módban az eredeti játékból ismerős tolvaj Nabbit felett is átvehetjük az irányítást! Nabbit nem sérül az ellenfelek támadásaitól, így remek választás a kevésbé tapasztalt játékosok számára.