New Nintendo XL Metallic Black + NSMB2

Hálózati töltőt nem tartalmaz!

A csomag tartalma:

  • New Nintendo 3DS XL konzol (Metál Fekete)
  • New Super Mario Bros. 2 letölthető játékszoftver
  • 4 GB-os memóriakártya

New Nintendo 3DS XL

A New Nintendo 3DS XL megnövelt teljesítményének köszönhetően eddig sosem látott játékok futtatására képes, ráadásul az alkalmazások és játékok is gyorsabban nyílnak meg rajta, illetve töltődnek le*. 

A még precízebb irányítás érdekében a New Nintendo 3DS XL készülék egy ZR és ZL vállgombbal is bővült, valamint egy C-Stick karral, amivel kényelmesen kezelhető például a kamera a Monster Hunter 4 Ultimate és The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D játékokban.

Élvezd a legjobb Nintendo 3DS címeket a New Nintendo 3DS XL óriási kijelzőin úgy, mint még soha!

A 3D hatás az új szuper-stabil 3D funkciónak köszönhetően már más betekintési szögből is élvezhető, a belső kamera ugyanis felismeri és követi a fej mozgását, majd ahhoz igazítja a képet. A készülék alsó kijelzője alatt helyet kapott továbbá egy NFC Olvasó/Író, amivel végre amiibo figuráidat és kártyáidat is használhatod az olyan játékokban, mint például a Super Smash Bros. for 3DS, a Xenoblade Chronicles 3D, az Animal Crossing: Happy Home Designer, a Code Name S.T.E.A.M., az Ace Combat Assault Horizon+ vagy épp a Chibi-Robo! Zip Lash.

Készüléked ráadásul nem csak a New Nintendo 3DS-exkluzív és Nintendo 3DS, de Nintendo DS játékokat is képes lejátszani, így bármikor újra átélheted a régi kedvenceid nyújtotta izgalmakat. A Nintendo eShopból digitális formában is beszerezhetsz indie és Nintendo címeket, a Virtual Console kínálatában pedig igazi klasszikusok között böngészhetsz.

*A letöltési sebesség internetkapcsolattól függően változhat.

New Super Mario Bros. 2

Több, mint 80 titkos helyekkel és rejtett kincsekkel teli új pályájával vár a New Super Mario Bros. 2! Bújj mindenki kedvenc vízvezetékszerelőjének bőrébe és mentsd meg Peach hercegnőt egyedül, vagy a lokális többjátékos módban akár egy barátod oldalán! A sorozat ezen részében különös hangsúlyt kaptak az aranyérmék, a játék ugyanis azzal a feladattal bíz meg, hogy szedj össze belőlük pontosan 1 milliót. Ez talán soknak tűnhet, de az új tárgyaknak köszönhetően, mint a minden ellenfelet aranyba borító Gold Ring, az aranyérméket szóró Gold Block és a mindent arannyá változtató Gold Flower segítségével nem lesz nehéz dolgod. A kihívásra vágyók továbbá megmérettethetik magukat a Coin Rush módban, ahol véletlenszerűen választott pályákon végigszaladva kell minél több aranyérmét összegyűjteniük, egyetlen élettel. A Gomba Királyság csak Rád vár!