Kirby’s Mass Attack

Több Kirby, több erő!

Készülj fel a tízszeres mókára Kirby legújabb kalandjában, amely kizárólag Nintendo DS rendszerein elérhető. Érints, suhints és rajzolj az érintőképernyőn, és vezesd a masszív Kirby csapatot egy vad utazáson keresztül!

Egy nap, Kirby elment a Popopo szigetekre, hogy felderítse a környéket. Mikor Kirby elaludt, Necrodeus (a Skull Gang gonosz vezetője) megjelent az égen. A varázspálcája segítségével lecsapott Kirbyre, akit így egy ördögi mágiával tízszeresére sokszorozott. Kirby lelke szétszóródott a tíz új testben. Miután legyőzött kilenc klón-Kirbyt, Necrodeus továbbállt, hogy folytassa aljas terveit. Az utolsó Kirby felnézett elkeseredettségében, de észrevett egy csillagot. A csillag (Kirby hősies szíve) felkéri az elesett teremtést, hogy folytassák együtt az utat, így közös erővel győzhetik le Necrodeust. Kirby útra kerekedik tehát, hogy összeszedje magát és újból önmaga lehessen.

Kirby legújabb kalandja egyedi helyszíneken keresztül vezet, amelyek mindegyike sok-sok alpályával és egy masszív főnökkel várja hősünket.

Ahogy a szigeteken utazol, egyre több elveszett Kirbyt szerezhetsz vissza. Gyakran megadott számú Kirbyre lesz szükség, hogy bizonyos pályákat megnyithass, vagy új, addig elérhetetlennek tűnő helyekre eljuss.
Ezeken az új helyszíneken elrejtett medálokat is találhatsz, amelyekkel minijátékokat nyithatsz meg, zenéket hallgathatsz és így tovább.

A Kirby seregedet az érintőképernyő és a stylus segítségével irányíthatod.

Koppintásra a teljes csapat arra a részre indul, ahová koppantottál a stílussal. Ha ellenfélre, akkor annak a szörnynek nincs kegyelem, ha pedig egy akadályra, akkor annak eltűntetésével új utat csinálnak a kis Kirby klónjaink.

A flick suhintómozdulattal egy Kirbyt röppályára küldhetünk egy ellenfél vagy akadály felé.

Rajzolt útvonalon pedig a csapatunk szépen suhan a meghatározott vonalon, így a rózsaszín puffancsok könnyen eljuttathatóak A-ból B pontba!

  • Gyűjts gyümölcsöket, hogy teljes legyen a Kirby csapat!
  • Több gyümölcs több Kirby-t jelent!
  • A nagy kihíváshoz mind a tíz Kirbyre szükséged lesz!
  • Elvesztettél néhány Kirbyt a csatában? Egyél még gyümölcsöket, hogy visszaszerezd őket!