Monster Hunter Generations

A Monster Hunter Generations a népszerű Monster Hunter akció-szerepjáték sorozat legújabb része, ami már 36 millió eladott példányszámmal  büszkélkedhet. A Monster Hunter Generations az eddigi legtestreszabhatóbb Monster Hunter élmény, ami méltó módon ünnepli a sorozat elmúlt évtizedét teljesen új helyszínekkel, szörnyekkel és az új generációs játékmenethez alakított visszatérő, közönség kedvenc elemekkel.

A Monster Hunter Generations keretében új játékmechanikai elemek mutatkoznak be, köztük a Stílusok és a Vadász Mozdulatok, amik tovább finomítják a személyreszabható játékélményt. Lovagolj meg szörnyeket a magasból a Légi stílussal vagy hozd ki a legtöbbet a Vadász Mozdulatokból a Csatár stílussal! A Vadász Mozdulatok látványos, nélkülözhetetlen támadások és erősítések, amit bármilyen stílust vagy fegyvert használó vadászok bevethetnek.

A küldetések teljesítése mellett a játékosoknak a játék négy faluját is meg kell védeniük az új fenyegetéstől – a Végzetes Négyestől. A Monster Hunter Generations több száz küldetésével és számos kihívásával rengeteg kalandot kínál a magányos vadászoknak, de helyi vagy internetes kapcsolaton keresztül akár három barátod oldalán is harcolhatsz.

Lehetőségek:

 • Kooperatív internetes többjátékos mód – Az egyik legjobb internetes többjátékos Nintendo 3DS alkotásban akár három barátoddal összeállva vadászhatsz helyi vagy internetes kapcsolaton keresztül.
 • Személyre szabható – A játékosok minden korábbi Monster Hunter résznél szabadabban választhatják meg játékstílusukat. Válogass a négy Stílus és a rengeteg látványos Vadász Mozdulat közül az egyedi játékélményért!
 • „Stílus“ rendszer – A sorozatban először a játékosok négy különböző harci Stílus közül választhatnak, amikkel új módokon használhatják ki a 14 fegyvertípus előnyeit.
 • Bámulatos „Vadász Mozdulatok“ – A harcokat még látványosabbá teszik az új, pusztító csapások, nélkülözhetetlen képességek és erősítők.
 • 14 fegyvertípus – Kísérletezz a 14 különböző fegyvertípussal, sajátítsd el használatukat mesteri szinten és készíts számos egyedi felszerelést. A játékosok nincsenek egyetlen harcstílushoz, így fegyverhez vagy stílushoz kötve, vagyis szabadon kísérletezhetnek, hogy megtalálják a számukra megfelelő összeállítást.
 • Felszerelés készítés – Teríts le hatalmas bestiákat a nyersanyagokért és kovácsoltass végtelen számú, a játék gigantikus szörnyei ihlette fegyvert és páncélzatot! Tanulmányozd az ellenség szokásait és taktikáit, hogy felfedezd gyengepontjaikat vagy levágható testrészeiket bónusz díjakért.
 • Friss kihívások és visszatérő kedvencek – Nézz szembe a teljesen új szörnyek színes repertoárjával, mint Glavenus a Végzetes Négyesből és a számos visszatérő közönség kedvenc, köztük a sorozat korábbi részeiből ismerős ravasz Nargacuga.
 • A Végzetes Négyes – A teljesen új szörnyek fenyegetést jelentenek a helyi falvakra, mint például a havas hegyekben elterülő Pokke Falura.
 • Deviáns Szörnyek – Pusztító ellenfelek, akik túlélték a korábbi vadászokkal való küzdelmeket és új képességekkel tértek vissza, mint a Deadqueen Rathian és Grimclaw Tigrex. Ezek a bestiák garantáltan megizzasztják még a legedzettebb vadászokat is.  
 • Faluk és környezetek – Fedezd fel a négy különböző, sajátos környezetű és hangulatú falut a Végzetes Négyes levadászása közben, mialatt bejárod a 21 különböző vadászterületet , amik között új és újradolgozott közösség kedvenc helyszíneket is bebarangolhatsz – köztük néhány a nyugaton sosem látott pályát!
 • Új játszható Felyne „Prowlerek“ – A korábban csupán AI irányította támogató karakterekként jelenlévő „Palico“ Felynek ezúttal irányíthatók is a „Prowler“ módban saját díjakkal, küldetésekkel, egyedi játékmenettel és felszereléssel.
 • Kollaborációs tartalom – Szereld fel vadászodat vagy Palicodat olyan sorozatokon alapuló, különleges témájú kollaborációs kosztümökkel és fegyverekkel, mint a Fire Emblem és a Mega Man.
 • StreetPass funkciók – Gyűjts jegyeket StreetPassen keresztül, hogy speciális Deviáns szörny küldetéseket nyiss meg. A játékosok személyre szabható szövetség kártyákat is küldhetnek, illetve fogadhatnak.
 • Monster Hunter 4 Ultimate mentési adat bónusz – A készülékükön Monster Hunter 4 Ultimate mentéssel rendelkező játékosok egy exkluzív Palico páncél szettet, gyógyitalokat, játékbeli pénzt és egyéb segédeszközöket kapnak.
 • Nintendo 3DS érintőkijelző funkciók – Segítségével könnyen hozzáférhetők játékbeli információk, fegyverek, térképek és mini-játékok, valamint a hasznos kijelölés lehetőség, amivel a karaktered automatikusan célba veszi a fő ellenfelet.
 • New Nintendo 3DS rendszer támogatás – Tapasztald meg a feljavított grafikát, C-Stick funkciókat és Vadász Mozdulatokra beállítható ZL és ZR gombokat!