Minecraft

A Minecraft: Wii U Edition egy blokkok pakolgatásáról és kalandozásról szóló játék.

Fedezd fel a véletlenszerűen generált világokat és építs káprázatos dolgokat a legegyszerűbb otthonoktól a grandiózus kastélyokig! Játssz a Kreatív Módban végtelen alapanyaggal vagy áss mélyre a Túlélő Módban és készítsd fegyvereket, páncélokat a veszedelmes ellenfelek visszaveréséhez!

Építs, alkoss és kalandozz egyedül, vagy legfeljebb négyen a lokálisan osztott képernyőn és akár nyolcan interneten keresztül.

A Minecraft Wii U változata tartalmazza a teljes játékot, illetve a legnépszerűbb korábban megjelent kiegészítő csomagokat plusz költség nélkül. A Super Mario Mash-Up csomag a játékosok továbbá 40 új, Super Mario témájú mintára tehetnek szert, amik a játék karaktereit olyan népszerű hősökké változtatják, mint Mario, Luigi és Peach Hercegnő vagy olyan bajkeverőkké, mint Bowser, Wario és mind a hét Bowser csatlós. A világ és tárgyak összes textúrájának újraalkotásával a játékosoknak lehetősége van megépíteni saját Super Mario témájú helyszíneiket a Minecraft világában. Építés közben a játékosok ráadásul a 15 fülbemászó számot hallgathatják a Super Mario 64 világából. Az alkotók minden korosztálya garantáltan imád majd új világokat létrehozni egy olyan közismert és elérhető sorozat, mint a Super Mario inspirálta elemeivel.