Metroid Prime: Federation Force

Védd meg a galaxist a Galaktikus Szövetség tagjaként a Metroid Prime: Federation Force keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken. Légy egy újabb kaland részese a Metroid univerzumban és állj össze más katonákkal a közeledben, vagy az intereneten keresztül* a világ bármelyik pontjáról a kooperatív küldetések során, ebben a belsőnézetes, sci-fi lövöldözős alkotásban!

A Galaktikus Szövetségnek szükséges van rád!

Phazon és a romlott Phaaze világ pusztulását követően az Űrkalózok fenyegetése továbbra is fennáll. A Galaktikus Szövetség által létrehozott Szövetségi Erő tagjaként a te feladatod, hogy megfékezd az Űrkalózok ámokfutását. Különleges Mech harci páncélzatodat felöltve indulj az elhagyatott Bermuda rendszerbe és vizsgáld ki a gyanús tevékenységeket és iktasd ki az utadba kerülő ellenfeleket pusztító kéziágyúddal.

Az objektív alapú küldetések során szivárogj be ellenséges bázisokra, oldj meg fejtörőket, valamint küzdj meg a minden formában és méretben előforduló ellenfelekkel! Közelíts megfontoltan egyedül vagy csatlakozz egy legfeljebb négy tagból álló csapathoz lokálisan vagy interneten keresztül és szállj szembe az Űrkalózokkal!

Harcolj egyedül, győzedelmeskedjetek csapatként!

Csapatos küldetéseket teljesítve a csapatmunka a túlélés kulcsa. Minden feladat előtt különböző AUX lőszer kerül kiosztásra a csapattagok között, amikkel támogathatják egymást a harcban. A Javító Kapszula például egy csapattársra lőve felgyógyítja azt, míg a Lassítósugárral megtörhető egy ellenfél mozgása, remek alkalmat adva társaidnak egy ellencsapásra!

Minden sikeres küldetéssel MODokat szerezhetsz, amikkel feljavíthatod Mech páncélzatod védelmét és képességeit, felkészülve a rád váró, még izzasztóbb küzdelmekre. A különböző festésekkel új külsőt kölcsönözhetsz Mech páncélzatodnak, az amiibo figurákkal (külön kapható) pedig további mintázatokat oldhatsz fel.

Lőj kapura!

Tarts szünetet az Űrkalózokkal való küzdelemben egy kör Blast Ball meccs erejéig! Ebben az eredeti, futurisztikus sportban legfeljebb hat játékos 3-3 fős csapatokban lőhet egy hatalmas labdát az ellenfél kapujába saját Mech páncélzatában pontot szerezve. Játssz egyedül, hívd ki barátaidat vagy családodat a Local Play és Download Play funkciókkal*, vagy szállj szembe játékosokkal a világ minden tájáról interneten keresztül*. Ez a sci-fi sport remek alkalmat ad, hogy megismerd Mech páncélzatod működését és versenyre kelj csapattársaiddal.

A Metroid Prime: Blast Ball már ingyenesen letölthető a Nintendo eShop kínálatából is Nintendo 3DS készülékekre.

Alkoss csapatot más játékosokkal – vagy kalandozz magányos farkasként – és védd meg a galaxist bármi áron a Metroid Prime: Federation Force keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!

  • Fedezz fel egy a Metroid Prime univerzumban játszódó lövöldözős, kooperatív sci-fi alkotást!
  • Kalandozz, oldj meg fejtörőket és küzdd át magad az akadályokon egyedül vagy akár egy négyfős csapat tagjaként!
  • Használd az AUX lőszert társaid támogatására és alakítsd kedvedre Mech páncélzatod MODokkal és festésekkel!
  • Tarts szünetet a harcok között és versengk más játékosokkal a futurisztikus sport, avagy a Blast Ball keretében!

*Vezeték nélküli internetkapcsolatot igényel. Használatához Nintendo Network ID, valamint a hálozattal kapcsolatos feltételek és adatvédelmi irányelvek elfogadása szükséges.

**A Download Play használatához minden játékosnak saját Nintendo 3DS készülékkel kell rendelkeznie.