Mario Tennis: Ultra Smash + Classic Mario

Ez a termék egy speciális játékszoftver + amiibo csomag. Ez a csomag nem hivatalos limitált kiadás.

Lépj a teniszpályára és küzdj meg a Gomba Királyság legjobbjaival a Mario Tennis: Ultra Smash keretében Wii U konzolon!

Ebben a nem mindennapi tenisz játékban akár négyen is összecsaphatnak kedvenc Super Mario karaktereikkel. Tedd magad próbára a számos izgalmas játékmódban a profi teniszezővé válás felé vezető utadon: mássz egyre feljebb a ranglétrán a Knockout Challenge módban, gyakorold az ütéseket a Mega Ball Rally keretében, vagy keress új kihívókat interneten keresztül*!

Ütődet lengetve időzítsd jól Chance Shot fonákjaidat és szerezd meg a taktikai előnyt ellenfeleddel szemben. Sajátítsd el az új mozdulatokat, mint a Jump Shot lecsapás és a pusztító Ultra Smash, amivel garantáltan nem tud majd lépést tartani ellenfeled!

Ha szeretnéd uralni a pályát képességeid csiszolása mellett méretedet is növelned kell! Szedj fel egy Mega Gombát az összecsapások során, hogy átmenetileg óriássá változz és megfordítsd a meccset!

Az amiibo figurákkal (külön kaphatók) karaktereket képezhetsz ki, akikkel összeállhatsz a páros meccseken. Ahogy amiibo figuráddal játsszol képességei folyamatosan fejlődnek, így az állandó edzséssel megalkothatod a tökéletes partnert a páros internetes meccsekhez!

*Szélessávú internetkapcsolatot igényel. Az internetes játékhoz Nintendo Network ID és a Nintendo Hálózati Egyeszség, illetve az Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadása szükséges.