Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

Mario, Sonic és több tucat közönség kedvenc karakter száll versenybe az aranyéremért izgalmas sporteseményeken a Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games keretében Wii U konzolokon. A sorozat legújabb részének helyszíne a XXXI. Olimpia otthonául szolgáló Rio de Janeiro, ahol 14 olimpiai versenyszámot és 14 különleges Bónusz Számot pörget fel Mario és Sonic a maga módján.

A klasszikus versenyszámok mellett, mint az íjászat és az úszás, számos új élmény vár a játékosokra. 1924 óta először a rögbi is feltűnik az Olimpiai Játékokon, kizárólag a Wii U verzióban. Ha a versenytársak készek egy kis kihívásra, összecsaphattok a 14 Bónusz Szám keretében, ami egy különleges csavart visz a hétköznapi versenyszámokba: ússz át alatta és lovagold meg a Thwomp által keltett hullámokat a 100 méteres Gyorsúszás Bónuszban, vagy használj erősítőket a cél gyorsabb eléréséhez a 100 méteres Bónusz Számban.

Bármelyik módban is játszol, számos új és ismerős arccal találkozhatsz Rioban a Mario és a Sonic sorozatból egyaránt. Az olyan kedvencek mellett, mint Yoshi és Amy Rose, 20 új karakter csatlakozik a mókához – köztük Rosalina és Rouge -, így összesen 40 karakterből válogathatsz.

Az ambiciózus atléták, akik mindig arról álmodoztak, hogy a pódium tetején álljanak, Mii karakterükkel az Út Rioba mód keretében egyedül is versenybe szállhatnak az elit sportolókkal és figyelemmel követhetik a Mario és Sonic vezette két edzőterem közti rivalizálást. A játékoson múlik, hogy melyik edzőtermet választja és így melyik egyedi történet cselekményét ismeri meg időközben, melyet teljesítve a választott oldaltól függően egy Mario vagy egy Sonic Mii kosztümmel gazdagodik.

Lehetőségek:

  • Élvezd a szórakoztató versenyszámokat a 2016-os Olimpia Játékoknak otthont adó Rio de Janeiro városában!
  • Csatlakozz kedvenc Mario és Sonic karaktereidhez és tedd próbára magad az új versenyszámokban, mint a Labdarúgás és a Röplabda!
  • A Labdarúgás egy rendkívül népszerű sportág Braziliában, a 2016-os Olimpiai Játékok helyszínén.
  • 1924 óta először visszatér a Rögbi az Olimpiai Játékokba: élvezd ki ezt a Wii U-exkluzív versenyszámot a Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games keretében!