Mario Party 10 Select

A Mario Party 10 új táblákat, mini-játékokat és szórakozási lehetőségeket hoz Wii U konzolra! Dobj a kockával, lépj a táblán és kelj versenyre barátaiddal vagy családoddal a több mint 70 mini-játékban, ahol a taktikázás, technika és egy csipetnyi árulás is segíthet előrejutni. Számos különböző játéklehetőségével a Mario Party 10 keretében a buli sosem ér véget!

Olvass be egy kompatibilis amiibo figurát és figyeld, ahogy beindul a buli! Nyisd meg az exkluzív amiibo Parti módot, nyerj Mario Parti Pontokat és oldj fel izgalmas tartalmakat és sok mást! Az amiibo Parti játékmód elhozza a klasszikus Mario Party élményt – mozogsz a táblán, gyors mini-játékokban csaptok össze és megpróbálod még ellenfeleid előtt megszerezni a csillagokat – és feldobja egy halom új lehetőséggel.

Ereszd össze a Koopa királyt a Mario Csapattal az 1-4 elleni Bowser Parti módban. A Wii U GamePad kontrollerrel felszerelve zúzz össze, égess meg és söpörj le mindent, ami az utadba kerül Bowserként és győzd le ellenfeleidet ördögi Bowser Mini-játékokban, ami teljesen kihasználja a GamePad egyedi lehetőségeit! A Mario Csapat tagjaként dolgozzatok együtt és ne hagyjátok, hogy Bowser utolérjen, mielőtt a Super Starhoz érnétek!

A Mario Parti módban utazzatok együtt a többi játékossal egy járműben a pályán, az értékes Mini-Csillagokért küzdve. Összezárt karakterek, meglepő kihívások és helycserék az utolsó pillanatban – sosem tudhatod, mi lesz a parti vége!

Egy buli sem az igazi játékok nélkül, a Mario Party 10 a maga több mint 70 új játékával bővelkedik bennük.

  • Mario, Luigi és barátaik visszatérnek még több társasjáték mókára több mint 70 mini-játékkal!
  • Olvasd be olvasás/írás kompatibilis amiibo figurádat és játssz az új amiibo Parti módban!
  • Figyeld, ahogy összecsap a nagy gonosz Bowser a Mario csapattal az 1 a 4 elleni Bowser Parti módban!