Mario & Luigi: Superstar Saga+Bowser’s Minions

A Mario & Luigi sorozat első játéka visszatér és szebben néz ki, mint valaha! Ebben a megújított klasszikusban Mario és Luigi útra kel a Beanbean királyságba, hogy Bowser segítségével visszaszerezzék Peach hercegnő hangját. Irányítsd Mariot és Luigit egyszerre, használd a két testvér utánozhatatlan párosát, hogy feladványokat oldj meg és legyőzz minden ellenfelet, aki az útjukba áll.
Figyeld meg az ellenfelek támadásait és reagálj időben egy jól irányzott ellentámadással!
Az újradolgozott Mario & Luigi Superstar Saga mellett egy új játék is található a játékkártyán: Minion Quest: The Search for Bowser mód, mely Bowser alattvalóinak történetét meséli el, ahogy királyuk megmentésére indulnak. Toborozz tagokat a seregedbe és harcolj ezúttal a “rosszak” oldalán!
Mario és Luigi különböző képességekkel rendelkezik. Ismerd meg mire képesek és oldj meg velük feladványokat a kalandjaik során. Váltogasd a két karaktert, hogy tovább tudj haladni a különböző akadályokon.
Időzítsd jól a gombnyomásokat, hogy kikerült vagy kritikusat támadj egy-egy ellefélre és vesd be a Tesócsapást, ami hatalmas sebzést mér a két testvér erejét kombinálva!
Irányítsd Goomba kapitányt a vadonat új módban, a Minion Quest: The Search for Bowser játékban. Fpgj össze együtt ShyGuy-okkal, Boo-kkal és sok más ismerős ellenféllel.
A Minion Quest története Mario és Luigi kalandja alatt játszódik, így megtudhatod a mi zajlott a háttérben!
Támogatja az amiibo™ figurákat a Super Mario sorozatból, beleértve Mario és Luigi amiibo figuráit is. Továbbá hamarosan kapható az új Goomba és Koopa Troopa amiibo figura is. A Goomba, Koopa Troopa és Boo figurák mind külön képesek mentést tárolni.