Mario & Luigi: Paper Jam Bros

A Mario & Luigi és a Paper Mario sorozat komikus találkozásából megszületett Mario & Luigi: Paper Jam Bros. bebizonyítja, hogy két Mario jobb, mint egy!

Peach hercegnő kastélyában az egyik polcról egy különös könyv pottyan a földre, kiszabadítva a benne rejlő Paper Mario karaktereket, amik elárasztják a Gomba Királyságot. Persze Toad és Mario mellett a gonosz Bowser és csatlósainak papír változata is elszabadul, így a szuper triónak – Mario, Luigi, Paper Mario – már két Bowsert kell legyőznie a két Peach hercegnő megmentéséhez!

Paper Mario különleges képességeinek köszönhetően a Gomba Királyságban található legapróbb réseken is képes befurakodni, felfedezve a rejtett helyeket. A körökre osztott harcok során a Copy Block segítségével másolatokat készíthetsz Marioról még erősebbé téve, a három hős erejét egyesítve pedig pusztító trió csapásokat vethetsz be!

Amikor már a szuper trió sem elég, csapj össze Bowser seregeivel hatalmas Papírmasír robotoddal a valósidejű Papírmasír Csatákban! A kompatibilis amiibo figurákkal ráadásul speciális kártyákat készíthetsz, amiket harc közben kijátszva ütős támadásokat vethetsz be!

Az amiibo figurákkal (külön kapható) különleges kártyákat készíthetsz, amiket harc közben kijátszva lehengerlő támadásokat vethetsz be!

Csomagold ki ezt az akciódús kalandot a Gomba Királyság megmentéséért a Mario & Luigi: Paper Jam Bros. keretében Nintendo 3DS készülékeken!