LEGO City Undercover

A LEGO City Undercover videojátékban Chase McCain beépített rendőr a veszélyes Rex Fury bűnözőre vadászik. Ugyanis Rex Fury indította el a bűnözés legújabb hullámát LEGO Cityben. Chase zsaruval együtt keltek útra a városban, ahol minden LEGO kockából van felépítve.

Chase zsarunak több álruhája van, így tudja magát álcázni az egyes helyzetekben és helyszíneken. Mindegyik álruha valamilyen plusz képességet biztosít. Például ha bányásznak öltözik rendelkezésére áll a dinamit, mellyel ki tudja nyitni a bezárt ajtókat. A Rex utáni nyomozásban használd fel a Wii U GamePad egyedi funkcióját, mely ebben a játékban mint egy kommunikációs eszköz szolgál. A Wii U GamePadon keresztül tud Chase kommunikálni a rendőr-főkapitánysággal és így tudja átvenni az új küldetéseket és hozzájutni az információkhoz és nyomokhoz. Továbbá felhasználod a térképek megjelenítésére, készletgazdálkodásra és a körülötted lévő környezet szkennelésére.

A játék megjelenésének alkalmából egy limitált kiadást adtak ki, mely a Wii U játékon kívül tartalmaz továbbá egy Chase McCain figurát is. Ez a limitált kiadás elérhető a készlet erejéig.