LEGO City Undercover Selects

Lépj akcióba szuperzsaruként és vidd a törvény színe elé LEGO CITY bűnözőit! A LEGO CITY Undercoverben megtalálható az összes LEGO játékoktól megszokott klasszikus játékelem, döbbenetes akció és egyedi humor – és még sokkal több. Ez az akciódús alkotás kombinálja a platformer, fejtörő, felfedező és harci elemeket mindezt HD megjelenésben, egy eredeti, poénokkal teli történettel. Rengeteg küldetésével, több mint 100 megnyitható kocsijával és feloldható karakterével LEGO CITY egy igazán mozgalmas hely!

A legendás rendőr Chase McCain detektívet irányítva álruhát húzol és a szökött fegyenc, Rex Fury nyomába eredsz. Ölts fel különböző kosztümöket és használd egyedi képességeiket a rosszfiúk elfogásához és rács mögé juttatásához!

Chase képes bányász, építőmunkás, tolvaj, tűzoltó, farmer és sok más kosztümöt ölteni. Kommunikátora segítségével átkutathatja a helyszínt nyomok után vagy képet készíthet egy gyanusítottról, kapaszkodó fegyverével pedig magassabb helyekre is eljuthat, rudakon lenghet és lehúzhat dolgokat. Bányászként Cain képes sziklákat szétzúzni és dinamitot használni – igazán bombasztikus élmény. Mindegyik álruha kapóra jön idővel, legyen szó fejtörők megoldásáról, titkos helyszínek felfedezéséről vagy a történet követéséről!

Chase McCain egy profi parkour: hibátlanul mászik, ugrik, leng, bukfencezik és olyan fürge, hogy az szavakba nem önthető. LEGO CITY tele van ilyen képességeket igénylő pályákkal – amiket teljesítve nem csak a várost fedezheted fel, de jó pár vagány tárgyat is szerezhetsz -, így garantáltan kapóra jönnek majd! Hősünk továbbá a harcművészetek mestere, LEGO CITY pedig igen csak tele van piszkos gazemberekkel és féktelen bűnözőkkel, akik alig várják, hogy megtámadják. Pofonok kiosztása mellett Chase hárítani is tud, megragadva és elhajítva ellenfeleit – ez a mozdulat néha látványos, lassított felvételként játszódnak le.

Ebben a városi kalandban nem vagy a pályákhoz vagy hubhoz kötve – a város egy hatalmas nyílt világ, ami csak arra vár, hogy felfedezd. Élvezd az igazi szabadságot, miközben bejárod a nagy felbontású, fényben úszó várost, LEGO CITY-t. Látogass el bárhová a Rex Fury utáni kutatásod során!

Elvesztél a városban? Kizárt! A Wii U GamePad érintőkijelzőjén látható hasznos madártávlat nézetnek köszönhetően könnyedén navigálhatsz. A GamePad rendőr kommunikátorként, szkennerként, térképként és sok más módon funkcionál. A GamePad kontrollerrel a kezedben nyomok után kutathatsz, gonosztevőket fotózhatsz le, küldetés frissítéseket kaphatsz és még a falakon is átláthatsz. Ez a személyes navigátor továbbá elmenti a látványosságok és gyűjthető tárgyak helyét ha elhaladsz mellettük, így bármikor visszatérhetsz megvizsgálni őket.

Utaztasd apró figurádat több, mint 100 megnyitható járművön (köztük kocsikon, teherautókon, motorcsónakokon és helikoptereken) és közlekedj a városban a saját tempódban. Ez persze nem minden, ugyanis LEGO CITY több száz lakóját és feloldhatod, mint választható karakter. Ebben a kocka alapú városban a LEGO érme a pénznem, amit mindenhol megtalálhatsz: kupacokban egy sarokban, sorokban a tetőn és még a falakon is! A járművek és karakterek megnyitásához rengeteg érmére lesz szükséged, úgyhogy mindenképp megéri teletömni a zsebeidet, ha szeretnél mindent összegyűjteni.

Fedezz fel egy hatalmas nyílt világot, nyiss meg több mint 100 járművet és juttasd rács mögé Rex Furyt a LEGO CITY Undercover keretében Wii U konzolon.