Kirby Triple Deluxe Select

Kirby visszatér a Kirby: Triple Deluxe videojátékban a Nintendo 3DS konzolcsaládon. Fedezd fel az új környezetet, old meg a rejtvényeket és kerüld ki az ellenséget. Figyelj oda, ugyanis a barátok minden sarkon leselkednek!

Kirbynek csodálatos képességei vannak, a lenyűgöző levegővételével képes mindent beszippantani, ami az útjában áll. Kirby felhasználhatja az úgynevezett Másolás képességet is. Le tudja másolni az ellenség tárgyait és képességeit, amelyeket felhasználhat az ellenséggel szemben. A videojátékban 25 különböző képesség vár rád.

A játékban lenyelheted a mágikus gyümölcsöt, ami feltárja Kirby igazi potenciálját. Ez a Hypernova név alatt ismert képesség lehetővé teszi a sokkal nagyobb tárgyak lenyelését is, így tudod az útból eltávolítani a nagyobb akadályokat is.

Örülhettek két új módnak is. A Kirby Fighters módnak köszönhetően akár 4 játékos ellen is harcolhatsz. A 2D beat ‘em upnak köszönhetően letesztelheted, hogy melyik másoló képesség a legjobb a harcban. Továbbá itt van a Dedede’s Drum Dash, mely lehetővé teszi a Kirby zenéjének ritmusában való ugrálást és közben érméket gyűjthetsz. Mindezt megtalálod a Kirby: Triple Deluxe videojátékban, mely a Nintendo 3DS-re jelenik meg!

  • Küzdj az ellenséggel az új környezetben, ahol ugrálhatsz az előtérben és a háttérben is.
  • Használd fel az ellenség tulajdonságait a másoló képességnek köszönhetően.
  • A Hypernova képességnek köszönhetően beszippanhattok nagyobb tárgyakat is.
  • Próbáld ki a két új módot: Kirby Fighterst és Dedede’s Drum Dasht

A Nintendo Selects kiadásban megjelenő játékok megegyeznek a korábban kiadott verziókkal és kedvezményes árakat kínálnak a legnépszerűbb játékokhoz.