Kirby: Planet Robobot Bundle with amiibo

A csomag tartalma:

  • Kirby: Planet Robobot játékszoftver
  • Kirby amiibo figura

A Popsztár Bolygót fémes veszély fenyegeti!

A Popsztár Bolygót megszállja a Haltmann Works Company és robotikus serege, amit csak Kirby tud megállítani a Kirby: Planet Robobot keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken! Szállj szembe az ördögi céggel Kirby jellegzetes Másoló Képességét használva – köztük teljesen új képességeket – és fordítsd ellenük saját technológiájukat a pusztító Robobot Páncélzat segítségével! A fő játékban szünetet tartva szórakoztató mini-játékokba is belekóstolhatsz: állj össze barátaiddal és győzz le főellenfeleket a Team Kirby Clash, vagy versenyezz a legmagasabb pontszámért a Kirby 3D Rumble keretében!

Legújabb platformer kalandjában Kirby teljesen új módokon fedezheti fel a Popsztár Bolygót a Robobot Páncélzat praktikus Csavarkulcsával pedig ugrálhat a háttér és előtér között, új helyszíneket járhat be és titkokat fedhet fel. A szupererős páncélzat ráadásul az ellenfelek beolvasásával képes átalakulni és Kirby legismertebb Másoló Képességeinek pusztítóbb változatait bevetni.

Egy „Jet” képességgel rendelkező ellenfelet beolvasva Kirby Robobot Páncélzata Jet Módba vált és shoot-’em-up stílusban repked a kijelzőn, míg egy „Wheel” képességű ellenfél beolvasásától Wheel Módban száguldozik kocsiként az előtér és háttér között váltogatva. A Robobot Páncélzatot egyedivé is teheted a pályákon elrejtett vagy más játékosoktól StreetPassen keresztül szerzett matricákkal.

Kirby ellenfeleket és tárgyakat egyaránt képes beszippantani majd kiköpni, illetve akár lemásolni a képességeiket. A visszatérő Másoló Képességek mellett, mint a Sword, Beam és Bomb, Kirby néhány új trükköt is elleshet ellenfeleitől.

Bizonyos szörnyek beszippantásával Kirby felnyithatja elméje erejét az ESP képességével, vagy pirulákat dobálva és táblával csapkodva támadhat Doktor Kirbyként. Összesen több mint 25 Másoló Képesség várja a játékosokat, melyek mindegyike hasznos a maga módján.

A Super Smash Bros. Collection (külön kapható) Kirby amiibo figura beolvasásával a rózsaszín hős Smash Bros. Kirbyvé változik és képes bevetni összes mozdulatát, mint a Hammer Swing, a Final Cutter és a Stone Attack, illetve képes az ellenséges támadásokat is kivédeni. Más amiibo figurák, mint például a Kirby Collection darabjai ugyancsak különleges Másoló Képességekkel ruházzák fel Kirbyt. Ha van egy amiibo figurád olvasd be és figyeld, mi történik!

Állj össze barátaiddal vagy CPU irányította karakterekkel és küzdj meg gonosz főellenfelekkel aTeam Kirby Clash, egy akció-szerepjáték keverék keretében! Csatlakozz három másik játékoshoz lokálisan vagy Donwload Playen keresztül és teríts le hatalmas ellenfeleket olyan gyorsan, ahogyan csak tudod. Kirby négy klasszikus szerepjáték osztály között válogathat, mint a Sword Hero, a Hammer Lord, a Doctor Healmore és a Beam Mage. Minden küzdelem után Kirby tapasztalati pontokat szerez és idővel szintet lép, ami feljavítja státuszait. A csaták során az ellenfelek mágikus Power Tablet darabokat is dobhatnak, melyeket begyűjtve különleges kooperatív Team Meteor csapást vethetsz be.

A Kirby 3D Rumble egy egyszemélyes akció-fejtörő, amiben minél kevesebb lépésből kell teljesítened a pályákat tárgyak, illetve ellenfelek beszippantásával és kiköpésével. Több ellenfél egyidejű beszippantásával Kirby képes elszabadítani pusztító Csillag Lövedék csapásával, ami minden ellenfelet eltakarít az útból. Használd ezt a technikát a legnagyobb pontszám eléréséhez!

Egy kompatibilis amiibo figurát beolvasva új képességeket szerezhetsz Kirbynek! Egyes amiibo figurák véletlenszerű, míg mások a beolvasott karakterhez kapcsolódó képességgel ruházzák fel, így például egy Mario amiibo beolvasásával a rózsaszín hős Tűz Kirby alakot ölt, míg a Princess Peach amiiboval Napernyőset. A Super Smash Bros. Collection sorozat Kirby amiibo figuráját beolvasva Kirby még Super Smash mozdulatait is képes bemutatni.

A Kirby: Planet Robobot játékkal egy időben jelennek meg a Kirby Collection amiibo sorozat Kirby, Meta Knight, King Dedede és Waddle Dee figurái.

Az utóbbi három beolvasásával egyedi képességet és kosztümöt kap Kirby, míg a Kirby amiibo egy UFO képességgel ruházza fel, melynek köszönhetően a végtelenségig lebeghet a levegőben, miközben hősugarakat zúdít gyanútlan ellenfeleire.

Az amiibo figurák New Nintendo 3DS/New Nintendo 3DS XL készüléken az alsó kijelző NFC Olvasó/Író részén, míg Nintendo 2DS, Nintendo 3DS és Nintendo 3DS XL készülékek esetében a külön kapható NFC Olvasó/Író kiegészítő segítségével olvashatók be.

  • Szállj szembe a robotikus invázióval és mentsd meg a Popsztár Bolygót a gépesítéstől a a Kirby: Planet Robobot keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!
  • A Popsztár Bolygó gépesítve lett – használd a több mint 25 Másoló Képességet és az új Robobot Páncélzatot Kirby otthonának megmentésére!
  • Törj át akadályokon és használd ellenfeleid képességeinek felerősített változatát a Robobot Páncélzattal!
  • Teljesíts küldetéseket legfeljebb három barátod oldalán a Kirby Team Clash módban és döntsd meg legjobb pontszámodat a Kirby 3D Rumble módban!
  • A kompatibilis amiibo figurák beolvasásával Másoló Képességeket szerezhetsz Kirbynek!