Hyrule Warriors: Legends Limited + amiibo 41

Ez a termék egy speciális játékszoftver + amiibo csomag. Ez a csomag nem hivatalos limitált kiadás.

Indulj csatába Hyrule legendás harcosaival a Hyrule Warriors: Legends keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken! Verd vissza ellenfelek egész seregét pusztító Dynasty Warriors stílusú mozdulatokkal és válogass a különböző közönség kedvenc karakterek között stratégiád javításához. Élvezd az új történetszálakat és játszható karaktereket a The Legend of Zelda-sorozatból és éld át a teljes Hyrule Warriors élményt!

Hyrule hősökért kiált…

A Triforce kényes egyensúlya felborult és a Hyrule Királyságot ismét sötét erők fenyegetik, ezúttal Cia, a Sötét Boszorkány vezetésével. A legendás hős, Link feladata, hogy szembeszálljon az ellenfelek hordáival és megtalálja az eltűnt Zelda Hercegnőt!

Szállj harcba

Terítsd le ismerős ellenfelek hordáit a csatatéren látványos mozdulataiddal, köss össze bámulatos sorozatokat és pusztíts el egész seregeket egyetlen kardlendítéssel. Az ellenfelek legyőzésével szép lassan feltöltődik speciális támadásod, amit bevetve lehengerlő különleges csapást tudsz az ellenségekre zúdítani. Elég varázslatot összegyűjtve aktiválhatod a Focus Spirit adottságod, ami átmenetileg megnöveli képességeid hatékonyságát és új mozdulatokat ad a még hatékonyabb tisztogatáshoz! Kényszerítsd visszavonulásra az ellenséges seregeket és tartsd magasan szövetségeseid harci szellemét – hiszen egyedül nem lennél képes megnyerni ezt a háborút!

Stratégia és ügyesség

Gyűjts Rúpiákat és más hasznos tárgyakat, hogy fejleszthesd fegyvereid és új Jelvényeket kovácsolhass, melyekkel aztán növelheted minden harcos képességeit. A Nintendo 3DS érintőkijelzőjét használva könnyedén válthatsz a karakterek között harc közben, így taktikusan helyezheted el őket a pályán és még hatékonyabban iktathatod ki az ellenfeleket.

Egy elmesélésre váró történet

A fő történettel haladva új fejezeteket és karaktereket oldhatsz fel, melyek mindegyike egyedi mozdulatokkal és fegyverzettel rendelkezik! A Wii U-s Hyrule Warriors karakterei mellett a Hyrule Warriors: Legends keretében új hősök is bemutatkoznak, mint például Linkle – egy fiatal lány egy kis faluból, aki arról álmodozik, hogy egyszer legendás hős lesz.

A két teljesen új történetszál egyikén keresztül megismerheted ennek a mágikus iránytűvel és egy pár nyílpuskával felszerelt új hősnek a történetét, kizárólag a Hyrule Warriors: Legendsben! Ezekben az új fejezetekben olyan karakterekkel állhatsz össze a csatatéren a The Legend of Zelda: The Wind Waker és a The Legend of Zelda: Majora’s Mask játékokból, mint Tetra, Skull Kid, Toon Link és King Daphness.

Egy igazi kaland vár…

Játsszd újra a korábban már teljesített küldetéseket bármelyik választható karakterrel a Free Módban – kísérletezz a különböző harcosok mozdulataival és találd meg a számodra legmegfelelőbbet. Lehetőséged nyílik továbbá az eredeti The Legend of Zelda térképének felfedezésére az egyedi Adventure Mód keretében – képes vagy megtalálni az összes rejtett titkot? Az Adventure Mód során elrejtett tündéreket is találhatsz, amiket nem csak testreszabhatsz, de segítőként magaddal vihetsz a csatatérre is!

Engedd szabadjára a benned rejlő harcost és urald a csatateret a Hyrule Warriors: Legends keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!