Fossil Fighters: Frontier

Vezess, áss és csatázz az akciódús, őskori lényekkel teli Fossi Fighters Frontierben, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken! Fiatal Gondnokként a feladatod megóvni a Kövület Parkokat világszerte és felfedezni izgalmas titkaikat. Áss ki ősi csontokat és keltsd őket életre harcra született, csodálatos és veszedelmes vivoszauruszokként!

Járd be a Kövület Parkokat Bone Buggy járgányoddal, kutass csontok után és ásd ki őket a legkülönbözőbb szerszámokkal, miközben körökre osztott harcokat vívsz a vad vivoszauruszokkal! Minden megtalált kövületből más-más vivoszaurusz kelthető életre, melyek különböző képességekkel és támadásokkal rendelkeznek. Ha új kövületet találsz egy már feltámasztott vivoszauruszhoz, új képességeket tanul!

Játssz barátaiddal lokálisan vagy neten keresztül! Összesen hatan küzdhettek meg a 3-3 elleni lokális csatákban, neten keresztül pedig 1-1 elleni párbajokat vívhattok. Két barátod társaságában ráadásul a Kövület Parkokat is bejárhatod!

Fedezd fel a világ különböző ásatási területeit, támassz fel és szelidíts meg minden vivoszauruszt és csillogtasd meg harci tudásod a Fossil Fighters Frontierben, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!