Fire Emblem Fates: Birthright

Két királyság a háború szélén áll. A Hoshido klán örököseként, akit a Nohr család nevelt fel két oldal között őrlődsz. Melyiket fogod választani? A Birthright utat választva a Nohr birodalom királyával kell megküzdened egy idegenekkel teli család oldalán.

Vezényeld harcosaidat precízen és építs ki velük szoros kapcsolatot ebben a körökre osztott stratégiai játékban!  A sorozatban először a főhős az általad megalkotott karakter, akinek minden parancsát lovagok, varázslók, íjászok és más egységek egész serege lesi a sorozat történetének legtaktikusabb ütközeteiben. Minden egységnek és fegyvernek meg van a maga erőssége és gyengéje, amit figyelembe kell venned a harcok során. Állj össze szövetségeseiddel, hogy támogathassátok egymást a csatatéren! A kapcsolatok kialakítása kulcsfontosságú a játékban – minél közelebbi a kapcsolatod szövetségeseiddel, annál jobban teljesítenek a harcokban. A jövőjük a Te kezedben van, de mindezek előtt meg kell hoznod a Fire Emblem történetének legfontosabb döntését.

  • A Fire Emblem-sorozatban először, az általad megalkotott karakter a főszereplő.
  • Egy karaktered köré épülő lebilincselő történet, amiben választásra kényszerülsz a vérvonalad és a téged felnevelt család között.
  • Új „Kastélyom” helyszín, ahol időt tölthetsz szövetségeseiddel és még szorosabb kapcsolatot alakíthatsz ki velük.
  • StreetPass adatcserével látogass el más játékosok Kastélyába
  • Használd Fire Emblem amiibo figurádat, hogy megjelenjen a játékodban Marth, Ike, Lucina és Robin, akiket aztán a csatákba is magaddal vihetsz

A Fire Emblem Fates: Birthright és a Fire Emblem Fates: Conquest egyaránt teljes élményt nyújt, azonban mindkettőben más-más ellenfelekkel kell szembeszállnod és eltérő szövetségesekkel. Ha már rendelkezel egy Birthright vagy Conquest példánnyal és szeretnéd felfedezni a másik (szintén teljes élményt nyújtó) útvonalat, csökkentett áron vásárolhatod azt meg a játékon belül, megismerve a Nohr és Hoshido királyságok közti viszály egy alternatív megközelítését. A másik útvonal csökkentett áron való megvásárlásához válaszd a Hatodik Fejezet elején megjelenő Explore Fates opciót.

 A harmadik útvonal – Fire Emblem Fates: Revelation – elhozza a történet végső lezárását. A Fire Emblem Fates: Revelations futtatásához rendelkezned kell egy Fire Emblem Fates: Birthright vagy egy Fire Emblem Fates: Conquest példánnyal. A Hatodik Fejezet elején az Explore Fates opciót választva, vagy a játékbeli áruház a Dragon’s Gate kínálatából vásárolhatod meg a Fire Emblem Fates: Revelations útvonalat.