Fast Racing Neo eShop Selects

Száguldj keresztül egy futurisztikus sci-fi világos őrületes sebességgel a FAST Racing NEO keretében, kizárólag Wii U konzolon.

Ugorj az antigravitációs járművek egyikének pilótafülkéjébe, pörgesd fel a motorjukat és szállj versenybe 60 FPS-sel. Válj legendává a három FAST Racing NEO bajnokság teljesítésével, melyek mindegyike egyre nehezebb…és gyorsabb!

Söpörj végig a 16 tekervényes pályán bámulatos helyszíneken, realisztikus időjárási körülmények között. Csúszkálj a jégen, mialatt pilótafülkédet teljesen elhomályosítják a hóviharok, szlalomozz felhőkarcolók között egy esős, high-tech városban és vigyázz a homokviharokkal, ami lesodorhatnak a pályáról!

Használd a giroszkópot vagy a hagyományos irányítást a kanyarok bevételére, kerüld ki az akadályokat és ugrass át veszélyes szakadékok felett! Változtasd meg hajód színét, majd hajts az azonos színű panelekre és szerezz egy plusz löketet! A versenyt akár kizárólag a Wii U GamePad kijelzőjén is folytathatod az Off-TV funckiónak köszönhetően.

A versenyzők további kihívásokra lelhetnek a FAST Racing NEO többjátékos módjaiban: szállj versenybe legfeljebb hét játékossal interneten keresztül, csapj össze három barátoddal a lokális osztott képernyő módban, vagy hajts a legjobb köridőre a világranglistán!

  • Száguldj antigravitációs járművekkel ebben a fénysebességű árkád versenyjátékban!
  • Szelj át 16 kanyonban, alpesi hegycsúcson, óceánon, futurisztikus városban és más helyszíneken elterülő pályát!
  • Válj a gyorsító mesterévé és színed váltogatásával légy mindig versenytársaid előtt!
  • Csapj össze legfeljebb 7 másik játékossal interneten keresztül!
  • Játssz a kanapén legfeljebb három barátoddal a lokális többjátékos módban!