Donkey Kong Country: Tropical Freeze Selects

A Donkey Kong Country: Tropical Freeze az első teljenes új, oldalnézetes Donkey Kong játék az elmúlt három évben, kizárólag Wii U konzolra!

Ebben a kalandos alkotásban a Kong családnak vissza kell szereznie szigetét az északi tengerek hitvány Snowmads támadóitól! Ehhez azonban fel kell kerekedniük és beutazni öt különböző szigetet, plusz a fagyott Donkey Kong szigetet is.

A sorozat történetében először HD felbontásban élvezhető a játék, melynek köszönhetően felfedezhető a világ összes apró részlete. A pályától függően változik a kamera nézete, hogy mindig dinamikus nézőpontból lásd a történéseket és olyan közel kerülj a Donkey Kong világához, mint még soha!

Diddy Kong mellett Dixie Kong is visszatér, mint választható karakter, illetve most először Cranky Kongot irányítva is kalandozhatsz! Képességeid annak függvényében változnak, hogy melyik partnert viszed magaddal, így számos lehetőség áll előtted. A játék kooperatív módjában ráadásul egy-egy karaktert irányítva akár két játékos küzdhet együtt a továbbjutásért!

  • Egy teljesen új Donkey Kong Country kaland HD felbontásban!
  • Fuss, ugrálj és gurulj keresztül a hat különböző szigeten egymagad, vagy egy barátoddal!
  • Használd a karakterek egyedi képességeit a számos gyűjthető tárgy megszerzéséhez!