Disney Art Academy

Fedezd fel a benned rejlő művészt és kelts életre több, mint 80 Disney és Pixar karaktert a Disney Art Academy keretében! A Disney rajzok és Pixar animációk inspirálta tanácsok és leckék segítségével megtanulhatod a különböző rajzeszközök használatát, hogy megalkothasd Elsa és Olaf karakterét a Disney Frozen filmből, karaktereket a Disney Inside Out animációs filmből, Mickey Egeret és sok mást. Rajzaidat ráadásul akár barátaiddal is megoszthatod!

Tanulj meg rajzolni! Indulj kezdő művészként vagy fejlődj fokozatosan a leckéken keresztül és tanuld meg, hogy rajzold meg kedvenc Disney és Pixar karaktereidet! A fiatal művészek az ecset, filctoll, kréta és más eszközök segítségével megtanulhatják az egyszerű alakzatok kombinálása és a színezés alapjait, majd a haladó technikákat, mint az árnyékolás és a karakterek kifejezései. A Szabad Festés módban a gyakorlatba is átültethetik a tanultakat és megalkothatják saját rajzukat az összes elérhető rajzeszközzel. A Varázs Ecsetet használja csillagokkal, felhőkkel és más látványelemekkel díszíthetik alkotásukat. Oszd meg művészi Disney rajzaidat barátaiddal a Miiverse felületén, közösségi oldalakon, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül vagy egyéb módokon!

  • Keltsd életre a Disney és Pixar karaktereket a számos rajzeszköz segítségével, mint az ecset, filctoll, kréta és sok más!
  • Tanulj meg rajzolni a számos Disney rajzok és Pixer animációk ihlette leckén keresztül lépésről-lépésre!
  • Dobd fel alkotásaidat az új Varázs Ecsettel!
  • Mutasd meg alkotásaidat másoknak a Miiverse felületén vagy közösségi oldalakon!
  • Mentsd el rajzodat az SD kártyádra és nyomtasd ki!
  • Oszd meg a játék demóját barátaiddal a Download Play funkcióval!