Dillon’s Dead-Heat Breakers

Leszámolás egy poszt-apokaliptikus világban

Védjétek meg a poszt-apokaliptikus vadnyugatot az átalakuló kőszörnyek inváziójától Mii karaktereddel, Dillionnal a tatuval és egy Russ nevű mókussal, a szerelővel. Toborozz harcosokat, akik fedeznek titeket a csatában, majd gurulj a harcba és száguldó üldözésbe, hogy legyőzd az ellenséges csapatokat Dillionként, a híres „Vörös Villanás“-ként!

Nyolcvan évvel ezelőtt egy katasztrófa sújtotta a világot. A túlélők egymástól „A Városban“ gyűltek össze és próbálják tartani menedéküket a titokzatos hajóról érkező szuper erős szörnyek hordái ellen.

Szóval készülj a harcra: Gyűjts a túléléshez kellő alapanyagokat és segítsd a helyi boltokat, nyerj versenyeket.

Majd tartalékolj, állíts őrséget a tornyokat és erősítsd meg a barikádokat, hogy megvédd a városka állatait! Fedezz fel új stratégiákat és győzz le több, mint 30 fajta ellenséget: némelyik úszik, valamelyik a föld alatt közlekedik, van, ami elektromos, mérgező vagy páncélzat van rajta – sőt olyan is akad, amelyik repülni is tud. A szörnyek át tudnak alakulni kerekes formára és versenyezhetsz ellenük a rendkívül gyors üldözések alkalmával!

  • Mentsd meg a poszt-apokaliptikus túlélőtábort az inváziótól
  • Találj ki stratégiákat, hogy túljárj az ellenfeleid eszén és megvédd a város állatait
  • Üldözz és győzz le ellenfeleket, mielőtt lejár az idő
  • Építs csapatot minden harc előtt: Használd a játékbeli fizetőeszközt, hogy felbérelj több, mint 60 zsoldos közül segítőket
  • Változtasd a Mii karakteredet a lehetséges tíz fajta állat egyikévé és védd meg a városkát a támadásoktól
  • Több, mint 25 fajta átalakuló kőszörny támad rád, beleértve mérgezőt, úszót, elektromosat vagy repülni tudót is
  • Sajátítsd el Dillion különféle támadásait, fejleszd a képességeit és felszerelését, akárcsak a saját Mii karakterednek

Szerezz játékbeli fizetőeszközt és alapanyagokat a különféle kihívások és versenyek teljesítésével