Culdcept Revolt

A Culdcept sorozat már a 20. évfordulóját ünnepli! Ebben az egyedi játéksorozatban a kártyajáték és a társasjáték ötvöződik. A Culdcept Revolt minden eddiginél több kártyát, különleges terepeket és izgalmas multiplayer módot tartalmaz! Kövesd Allen-t, a Free Bat haderők új lázadóját, ahogy a zsarnok Kraniss báró ellen küzd. Építsd fel a paklidat, találj ki új stratégiákat és urald a játékteret a Culdcept Revolt-ban! Minden klasszikus elem visszatér a veterán játékosok örömére, de az újoncok számára is sok segítséget tartalmaz a minden eddiginél jobb Culdcept!

Jellemzők:

Addiktív Fantasy játék – Ugorj fejest egy szörnyekkel teli varázslatos világba, ahol stratégia segítségével kell boldogulnod a játéktéren.
Végetnemérő Stratégiajáték – Gyűjts össze több, mint 400 egyedi kártyát, fejleszd a képességeidet és tedd próbára a paklidat új játéktereken, új szabályokkal vagy térj vissza korábbi kedvencekhez, hogy csiszold a stratégiai képességeidet.
Játsz egyedül vagy online – Fedezd fel a Culdcept történetét a Story Módban vagy gyakorolj a paklijaiddal a Free Play Módban. Ha pedig már elég ügyes vagy, akkor hívd ki a barátaidat vagy más játékosokat helyi vagy online meccsekre. Mássz fel a ranglétra tetejére! 
Tedd egyedivé az élményt – Építsd fel a saját paklidat, ami igazodik a te játékstílusodhoz és válaszd ki a tökéletes avatart, pakli dobozt, ami kifejezi a személyiséged!