Chibi Robo: Zip Lash

Csatlakozz a kis robothoz eddigi legnagyobb kalandján a 2D-s oldalnézetes platformer, a Chibi-Robo! Zip Lash keretében Nintendo 3DS készülékeken!

Mikor űrlények kezdik dézsmálni a Föld természeti erőforrásait, mindenki kedvenc robotján, Chibi-Robon a sor, hogy pontot tegyen ördögi terveik végére!

A kis hős méretbeli hiányosságait ellensúlyozza csodálatosan sokoldalú Chibi-Kábelével! Ostorként használva bevetheti ellenfeleivel szemben, lasszóként megszerezhet vele nehezen elérhető tárgyakat, indaként átlenghet a segítségével halálos szakadékok felett és fordíthatja az előnyére más érdekes módokon.

Töltsd fel a Chibi-Kábelt és engedd szabadjára egy erős lendítéssel, majd figyeld ahogy ide-oda pattog a falakról, illetve szétrombolja az útjába kerülő akadályokat! Erősítők felszedésével meghosszabbíthatod kábeled és titkos helyszíneket fedezhetsz fel a több, mint 35 pályán!

Chibi-Robo küldetései során beutazza az egész világot és felfedezi a terjedelmes kontinenseket, miközben igyekszik visszaverni a megszálló űrlényeket. Szerezz új barátokat és kényeztesd őket valódi nasik ihlette finomságokkal!

A Chibi-Robo amiibo figurával (egy csomagban a játékkal együtt és külön is kapható) a gyors és teljesen feltöltött Super Chibi-Robová változtathatod az apró hőst, pontjaidat rámentve fejlesztheted és tovább tartalmakat nyithatsz meg vele!

Szedd össze minden erődet, űzd ki a betolakodókat és mentsd meg a Földet a Chibi-Robo! Zip Lash keretében Nintendo 3DS készülékeken!