Captain Toad: Treasure Tracker + T-shirt

TERMÉKLEÍRÁS

Néha gyáva, máskor meg bátor – ilyen Captain Toad, aki hamarosan elindul az első egyedülálló kalandjára a Wii U konzolon! Az apró hőst a Super Mario 3D World játékból ebben a platform játékban, mely tele van rejtvényekkel, a szintek egész sorozata várja. Használd a Wii U GamePad irányítót a kamera forgatására az egyes szinteken belül, és vezesd Toadot biztonságosan a szint végéig. Útközben rengeteg kaland vár rá, melyek során óriási ellenfelekkel is szembe kell szállnia.

Captain Toad zarándoklata során társat is kap – Toadette kíséri őt. Azonban a klasszikus videojáték hősöktől eltérően Captain Toad és Toadette nem rendelkeznek – semmilyen különleges képességgel – ezek az apróságok még ugrálni sem tudnak! Ezen kívül szinte mindentől félnek, de a kalandoknak bátran néznek szembe. Homloklámpával és fékezhetetlen akarattal felfegyverkezve kell magukat átküzdeniük az ellenségekkel teli területeken, miközben minden hely teli van rejtvényekkel és titkokkal.

Az apró hősök a legnagyobb kincs után kutakodnak, mely a Power Star néven ismert ereklye. A játék elején a Wingo nevű kapzsi madár, mely a kincsvadász kettős életét folyamatosan megnehezíti, ellopta az ereklyét és ráadásul elrabolta Toadettet! Rajtad múlik, hogy segíts Toadnak visszaszerezni a Power Start, megmenteni Toadettet és jó úton megegyezni Winggel.

 

JÁTÉKELEMEK
 

  • Játsz Toadként és Toadettként az első különálló kalandjukban.
  • Használd a Wii U GamePad irányítót és fedezd fel a szinteket minden szögből.  
  • Vadássz az elrejtett kincsekre 70 szinten keresztül.
  • Captain Toad: Treasure Tracker exkluzívan a Wii U-ra jelenik meg.