Captain America Super soldier

Légy Te Amerika Kapitány, ragadd meg a világ legelső szuperkatonájának pajzsát, és hatolj be egy titokzatos kastélyba egy lebilincselő második világháborús akció-kalandban!

Amerika kapitányként te magad szállhatsz szembe Vörös Koponya seregével ebben az izgalmas új oldalnézetes akció-kaland játékban, mely a második világháború legsötétebb időszakába kalauzolja a játékost. Használd Amerika Kapitány legendás pajzsát a közelharchoz túl messze levő ellenfelek legyőzésére, a pályákon található feladatok megoldására, és fordítsd vissza az ellenség felől érkező golyózáport, miközben felfedezed a Hidra hatalmas kastélyát, a Kapitány ádáz ellenségeit kutatva.

Vesd bele magad a csata sűrűjébe, és a világ első szuperkatonáját irányítva játszd el a saját szuperhős történeted!

  • Forgasd a Kapitány legendás pajzsát – Pajzsod segítségével számos módon támadhatsz a távolból, de kőkemény védelmet is biztosít. Használd ellenfelek csoportos kiiktatására, védj ki támadásokat, pusztíts el akadályokat, oldj meg fejtörőket, és fordítsd vissza az ellenségre saját lövedékeit!
  • Vess be mindent – Mozogj akrobatikus könnyedséggel a kastély csataterein és intézd el a rosszfiúkat ütésekkel, rúgásokkal, pajzstámadásokkal és elsöprő kombókkal. Kezelj lőtornyokat, vagy lesből kapj el egy katonát, és használd fegyverét saját maga ellen!
  • Platformjáték profiknak – A Kapitány kivételesen mozgékony katona. Használd képességeit, és urald környezeted: mássz falra, vetődj át tátongó mélységek felett, és sajátítsd el az időzítésen alapú irányítást, hogy összetettebb mozdulatok kivitelezésével új útvonalakat fedezz fel küldetésed során!
  • Izgalmas eredeti sztori – A film univerzumában játszódó játék történetét a Marvel képregényekből ismert Christos Gage írta, külön azzal a céllal, hogy még mélyebbé tegye a játékmenetet. Az interaktív átvezetők segítségével még inkább elmerülhetsz a filmszerű akciójelenetekben.