Animal Crossing: New Leaf + amiibo card

A csomag tartalma:

  • Animal Crossing: New Leaf játékszoftver
  • Animal Crossing amiibo kártya

Új városba költözni és új barátokat szerezni nem kis feladat…főleg, ha te vagy a polgármester! Készülj fel egy új kalandra egy teljes mértékben általad formált városban az Animal Crossing New Leaf keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!

A korábbi Animal Crossing részek közkedvelt szabad játékmenetéhez hasonlóan az Animal Crossing: New Leaf keretében sincsenek korlátok. Nincs cél, történet vagy vég – helyette szabadon élvezheted az életet új városodban. Ráadásul mivel a játékbeli idő a való világban lévővel megegyező ütemben telik, így minden nap új élmények várnak!

Az első lépésed az Animal Crossing: New Leaf világában egy hatalmas véletlen: a városba érkezésedet követően Isabelle, a város jegyzője kicsit összekeveri a dolgokat, aminek eredményeképp te leszel a polgármester! Ugyan ettől függetlenül továbbra is azt csinálsz, amit csak szeretnél, polgármesterként hatalmadban áll a saját ízlésed szerint formálni a várost. A közmunka projekteken keresztül új épületekkel, hidakkal és mindenféle dekorációs tárggyal díszítheted városod, így megalkothatod álmaid városát!

Ha inkább a szüntelen napsütést kedveled, utazz a közeli szigetre! Pattanj be Kapp’n csónakjába és fedezd fel a trópusi gyümölcsökkel, bogarakkal és halakkal teli szigetet kedved szerint! Tartózkodásod alatt fontold meg egy túra lehetőségét – játssz mini-játékokat egyedül, barátaiddal vagy az internetes keresztül más játékosokkal, majd váltsd be az így szerzett érmeket néhány szuvenírre, amit aztán hazavihetsz.

Az Animal Crossing: New Leaf szabadságának köszönhetően számos módon kifejezheted egyéniségedet! Új ruhákat – trikó, nadrág, szoknya, kalap, maszk vagy akár cipő – vehetsz az Able Nővérektől vagy a Shoe Shank boltból, kibővítheted otthonod új szobákkal és átrendezheted őket, valamint saját kiállítást hozhatsz létre a helyi múzeumban. Ha éppen úgy tartja kedved akár K.K. Slider egyik koncertjét is meghallgathatod a Club 101-ben, elmehetsz vásárolni a Főutcára, vagy teljesen egyedivé teheted bútoraidat saját tervezésű mintáiddal a Re-Tail üzletben. Minden és még sok más vár rád az Animal Crossing: New Leaf világában!

A játékot barátaiddal, családoddal és eddig sosem látott játékosokkal egyaránt élvezheted! Legfeljebb négy ember élhet ugyanazon városban egyetlen Játék Kártyát (különböző időben játszva), így könnyedén megoszthatod élményeidet a hozzád közelállókkal. Emellett a játék több példányával akár egy időben is – lokálisan vagy az interneten keresztül – ellátogathattok a szigetre, kipróbálhatjátok a mini-játékokat vagy csak lóghattok a városotokban. A StreetPass funkcióval megoszthatod otthonod más emberekkel és meglátogathatod mások otthonát a Happy Home Exhibition keretében, vagy elutazhatsz mások városába az interneten keresztül, miközben alszol.

Új állatokkal, élményekkel és szórakozási lehetőségekkel megtöltve az Animal Crossing: New Leaf garantált móka a sorozat rajongóinak és újoncoknak egyaránt. Éld új életed úgy, ahogy csak szeretnéd!

  • Játssz a magad módján – élvezd játékbeli életed valós időben korlátok nélkül!
  • Használd polgármesteri hatalmad létesítmények felépítésére, rendeletek kiírására és álmaid városának megalkotására!
  • Rengeteg új lehetőség a szórakozásra és kreativitásra: díszítsd fel városod saját mintáiddal, hozz létre múzeumi kiállításokat, látogasd meg a trópusi szigetet és szórakozóhelyet és sok mást!
  • Barátkozz össze a számos új karakterrel és élj át új eseményeket az idő múlásával!
  • Játssz barátaiddal lokálisan vagy interneten keresztül, találkozz más játékosokkal a StreetPass funkcióval vagy látogass el más városokba az interneten!