Animal Crossing Collector’s album+1set of card

A csomag tartalma:

  • Animal Crossing amiibo kártyacsomag (1. sorozat)
  • Animal Crossing amiibo kártyagyűjtő album (1. sorozat)

Minden kártyacsomag három amiibo kártyát tartalmaz!

Az amiibo kártyáknak köszönhetően mostantól bárhová magaddal viheted kedvenc Animal Crossing karaktereidet! Az amiibo kártyacsomagok mindegyike két sima és egy különleges kártyát tartalmaz, melyeket kedved szerint használhatsz az Animal Crossing: Happy Home Designer játékban Nintendo 3DS készüléken, vagy épp az Animal Crossing: amiibo Festival keretében Wii U konzolon.

Érintsd az amiibo kártyát a New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL alsó kijelzőjének NFC olvasó részére, vagy Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo 2DS készülék esetében az NFC Olvasó/Író kiegészítőre az Animal Crossing: Happy Home Designerben és keltsd életre kedvenc Animal Crossing karakteredet játékodban! A beolvasott kártyán szereplő karakternek nem csak otthonát építheted meg, de bármikor meginvitálhatod őt egy már elkészült lakásba is, akár más Animal Crossing karakterekkel együtt!

Az Animal Crossing: amiibo Festival keretében szórakoztató mini-játékokat nyithatsz meg a különböző Animal Crossing amiibo kártyákkal, illetve akár a karakterek az Animal Crossing: Happy Home Designer keretében megépített házait is átviheted a játékba és elhelyezheted őket a táblán.

A gyűjtő albumban kényelmesen tárolhatod az Animal Crossing amiibo kártyák 1. sorozatát. Minden karakternek meg van a maga helye az albumban, így könnyedén áttekintheted és rendkívül dekoratív, valamint biztonságos módon tárolhatod őket, amikor éppen használaton kívül vannak.