Animal Cros: New Leaf-Welcome amiibo/San.cards

Ez a csomag 3 darab amiibo kártyát tartalmaz az Animal Crossing: New Leaf játékhoz készült kártyasorozatból. Olvasd be őket a kompatibilis játékokba számos meglepetésért és ajándékért! 

Figyelem!  Az amiibo kártyák használatához NFC olvasó szükséges. A New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL, Nintendo Wii U és Nintendo Switch konzolokban az NFC olvasó beépített alapfunkció, míg a Nintendo 2DS és Nintendo 3DS 3DS XL készülékekhez egy külön vásárolható NFC olvasó kiegészítő szükséges.  

Az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo játékról

A 2011-ben készült nagysikerű Nintendo 3DS játékhoz 2013-ban új frissítés érkezett, mely lehetővé teszi az amiibo figurák és kártyák használatát a játékhoz. A játék korábbi verziójához ingyenes frissítésként letölthető a Welcome amiibo csomag, illetve a játék kapható újra kiadott verzióban is, mely már tartalmazza az amiibo-támogatást. Az Animal Crossing New Leaf egy életszimulátor, melyben egyedüli emberként költözöl az állatok kisvárosába és megbarátkozva szomszédaiddal gyűjtögethetsz halakat, bogarakat, műalkotásokat, fosszíliákat. Berendezheted és építgetheted a saját házadat és ellátogathatsz akár barátaid városába is online vagy lokális többjátékos módban.