Super Pokemon Rumble

A Pokémon rajongók egy teljesen új dimenzióját tapasztalhatják meg a sorozat harcközpontú szeletének a Super Pokémon Rumble-lel, az első Pokémon játékkal Nintendo 3DS-re.

A szemüveg nélküli 3D élményt kínáló akciódús Pokémon-kalandban a játékosok hullámokban küzdhetnek a Pokémonokkal, együtt játszhatnak a barátokkal és több mint 600 zsebszörnyet gyűjthetnek össze.

Ahogy a játékosok haladnak a Super Pokémon Rumble-ben, Pokémonjuk több tucatnyi másikkal fog szembenézni egyszerre, gyors és őrületes valós idejű csatákat előidézve ezáltal. A játékosoknak emellett hatalmas főellenfelekkel is szembe kell nézniük, melyek masszív mérete és ereje különleges kihívást nyújtanak számukra.

Bizonyos legyőzött Pokémonokat a játékosok hozzáadhatnak csapatukhoz – összesen több mint 600 gyűjthető össze belőlük, köztük a Pokémon Black és Pokémon White játékok felhozatala. 

A Super Pokémon Rumble kétféle összeköttetést biztosít a játékosok számára. A helyi vezeték nélküli kapcsolat használatával kooperatív felállásban játszhatnak, egymást segítve a harcok során és így teljesítve a pályákat. De használhatják a Nintendo 3DS StreetPass lehetőségét is, melynek segítségével kihívhatják azon emberek Pokémonjait, akik mellett elsétálnak napközben.