Resident Evil: The Mercenaries 3D

Vedd fel a harcot a zombisereggel a híres Resident Evil sorozat speciálisan Nintendo 3DS-re készült epizódjában, a Resident Evil: Mercenaries 3D-ben!

 

A Resident Evil sorozat legkedveltebb karakterei közül választhatod ki a hősödet, hogy aztán harcba küld a Resident Evil 4-ből és a Resident Evil 5-ből kiválasztott, újraépített pályákon. A Resident Evil: Mercenaries 3D több mint harminc különálló küldetést kínál, és az egyjátékos kampányon kívül lokális és online többjátékos módot is tartalmaz. A most bemutatkozó „Skill Slot” rendszerrel korábban nagy részletességgel formálhatod egyedivé a választott karaktered. A játékkártyán exkluzív Resident Evil: Revelations demóverzió található.

 

Online kooperatív játékmód: alkoss csapatot egy barátoddal a Nintendo 3DS WiFi (online) vagy AdHoc (vezeték nélküli lokális) hálózatán keresztül. 

Intenzív játékmenet: küzdj meg a klasszikus Resident Evil szörnyetegek hordáival, érd a legjobb pontszámot, és oszd meg online!

Ismert hősök és antihősök, a zombigyilkos sztárcsapat: Chris Redfield, Claire, Jill, Wesker, Krauser és Hunk a választható karakterek között.

Skill System: alakítsd a saját játékstílusodhoz a karaktered, válassz tucatnyi egyedi képesség és fejlesztés közül!

Konzolminőségű grafika: hordozható, és mégis úgy néz ki, mintha otthon, a tévén játszanád.

Exkluzív demó: próbáld ki a Resident Evil: Revelation-t, a Resdent Evil sorozat következő epizódját!