Resident Evil: Revelations

Vadonatúj történetszál – visszatérés a túlélő-horrorhoz

  • A sztori a negyedik és az ötödik rész között játszódik
  • Oldj meg fejtörőket és válts fegyvert az érintőképernyővel
  • Lépj fel egy új szörnyekkel teli elhagyatott hajó fedélzetére

A Resident Evil: Revelations kivételes túlélő-horror élményt nyújt, mindezt a nulláról felépítve, kihasználva a Nintendo 3DS lehetőségeit, és olyan látvánnyal, amely életre kelti a félelmet.

A játék egy teljesen új sztorivonalat mutat be, új helyszínekkel és karakterekkel, köztük a BSAA anti-bioterror szervezet játszható tagjaival, Jill Valentine-nal, Chris Redfielddel és Keith Lumley-val, valamint társaikkal, Parker Lucianival, Jessica Sherawattal és Quint Cetchammel.

Jill Valentine és BSAA-partnere, Parker Luciani az eltűnt Chris Redfield nyomába ered, aki az utolsó ismert GPS-koordináták alapján egy elhagyatottnak vélt luxushajón van. Minden sarok mögött veszély vár rájuk azonban, ahogy felkutatják a hajót és szembenéznek az új ellenféllel és az új vírussal, a T-Abyss vírussal.

A vadonatúj játékmódban, a Raid módban a játékosok más jellegű élményekkel gazdagodnak, melyek különböznek a sztori-kampánytól. Teljesíts változatos missziókat és győzz le ellenfeleket, hogy karaktered szintet lépjen és erősebb fegyverekhez jusson. Szerezz pontokat a legyőzött ellenfelek után, és válassz a számtalan fejlesztés közül, melyek fegyvereid teljesítményét növelik.