Pokemon Y

http://www.youtube.com/watch?v=ziue9ePsnKM

Lélegzetelállító 3D világ vár rád a kaland stílusú Pokémon Y videojátékban exklúzívan a Nintendo 3DS konzolon. Utazz a Kalos régióba, melyet rejtély vesz körül. Válassz a három újonnan felfedezett Pokémonból a kalandjaid elstartolásához!

Ebben az RPG stílusú videojátékban választhatsz a három újonnan felfedezett Pokémon közül – fű típus – Chespin, tűz típus – Fennekin és a vizi típus – Froakie. Mindegyiknek megvan a maga speciális támadása és az idő múlásával tapasztalatokat szerez a harcban és így válik erősebbé, fokozatosan fejlődik és változásokon megy keresztül. A Pokémon Y videojátékban a kalandok egy más dimenzióját ismerheted meg. A Kalosz régió minden zuga tele van élettel, a Lemiose város macskaköves utcáitól kezdve a távolabbi vadvilágig. Lemiose egy virágzó nagyváros, ahol egy csomó üzlet, nyüzsgő utca és sok szórakozás található, melyeket biztos szívesen kipróbáltok.

A videojátékban egy csomó újonnan felfedezett Pokémon van, akik csak rád várnak. Gogoat egy fű típusú pokémon, aki olyan óriási, hogy a hátán tud hordozni téged. Sylveon a Eevee Pokémon új evolúciója. Továbbá van itt egy Pokémon, aki bizonyos értelemben össze van kötve a  Mewtwo nevű Pokémonnal. Nem feledkezhetünk meg a legendás Yveltala Pokémonról sem, aki nemrégen újonnan fel lett fedezve.

Felszerelkezve az új Pokédexel elindulhattok a Kalos régióba és megkezdhetitek a kalandjaitokat.

  • Próbáljátok ki a Pokémon videojátékokat először a 3D-s játékkörnyezetben.
  • Utazd be a Kalos régiót és fedezd fel az új Pokémonokat.