Paper Mario: Sticker Star

Paper Mario visszatért és egy újabb ragacsos helyzetben találja magát! Indulj egy izgalmas papír kalandra Marioval és segíts neki helyrehozni a Bowser okozta károkat újdonsült matrica erőiddel! A színes karakterek garantáltan elszórakoztatnak utazásod során a már ismerős Paper Mario világ újra életre kel a Paper Mario: Sticker Star keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken! A 3D hatásnak köszönhetően olyan, mintha közvetlenül a cipős doboz diorámák között járkálva fedeznéd fel a játék világát.

Eljött az éves MATRICA FESZTIVÁL napja Decalburg városában és Bowser megint rosszban sántikál! A Matrica Üstökös felrobbantásával Bowser hat irányba szórja a Királyi Matricákat a világban és Mario, illetve társa Kersti – a matrica tündér – feladata, hogy visszaszerezzék őket akciódús utazásuk során.

Sajnos a hiányzó matricák Bowserre és szolgáira ragadtak, így számos fejtörőt kell megoldanod és csatát megnyerned a visszaszerzésükhöz prériket, sivatagokat, erdőket és havas helycsúcsokat bejárva Marioval és Kerstivel.

A matricák fontos szerepet játszanak ebben a szórakoztató alkotásban, Mario ugyanis segítségükkel támad ellenfeleire hagyományos Paper Mario küzdelmekben. A matricákkal nem csak kilapíthatod ellenfeleidet, de fejtörőket is megoldhatsz a Paper Mario őrült világában, a megfelelő pontra helyezve ugyanis a környezetet szétbontva új területeket fed fel és új lehetőségeket nyitva meg a továbbjutásra. Bárhol találhatsz matricákat, melyek minél látványosabbak, annál erősebbek. Matricákat vásárolhatsz a boltból, szerezhetsz a környezetedből és akár sajátodat is elkészítheted, majd beragaszthatod a füzetedbe későbbi használatra. Fontosak továbbá az erősítők is, amikkel Mario növelheti képességeit, mellékküldetések teljesítésével pedig erejét, így kellőképpen felkészülhet a harcra. A sorozat történetében először, nincsenek gyűjtendő tapasztalati pontok.

Ez a bájos kézi konzolos kaland garantáltan leköti az új és veterán Paper Mario játékosokat is, ahogy felfedezik a színes 3D-s környezetet, összegyűjtik a tömérdek matricát, ellenfeleket győznek le és hasznukra fordítják a begyűjtött tárgyakat. Lapítsd ki az utadba kerülő ellenfeleket a csavarokkal feldobott hagyományos harcrendszerrel és matricás játékmenettel, illetve teljesíts mellékküldetéseket ebben a teljesen új Paper Mario kalandban, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!

  • Minél előrébb tartasz a játékban, annál erősebb matricákat fogsz találni, amikkel felerősítheted Mario támadásait.
  • Fedezd fel a különböző eszközök, mint például Ventillátorok, Ollók és Radiátorok széles kínálatát, amik még több matricává alakíthatók. Használd őket fejtörők megoldására vagy csaták megnyerésére, ahogy Mario átmanőverezik a pályákon.
  • Simítsd ki a világot, akár egy papírlapot! Használd matricáidat és fedj fel titkos helyszíneket, valamint rejtett tárgyakat bárhol a játékban!