Monster Hunter 3 Ultimate

A Monster Hunter 3 Ultimateban a Nintendo 3DS-en és a Wii U konzolon fegyvert ragadsz és a félelmetes szörnyek vadászatára indulsz a lélegzetelállító tájakon.  A Monster Hunter 3 Ultimate az új szörnyekkel, tárgyakkal, fegyverekkel és a 200 akcióval teli küldetéssel a legterjedelmesebb játék a sorozatban.

Ez az akció RPG játék a nehezen kiharcolt győzelemmel nem ér véget.  Az általad elpusztított monsterek bőréből, csontjából és szarvaiból fegyvereket készíttethetsz, hogy felkészülj egy nehezebb párbajra.

 A Monster Hunter 3 Ultimate felhasználja a Nintenda 3DS és a Wii U egyedülálló funkcióit ahhoz, hogy a játékosoknak a vadászatból még intuitívebb játékélményt kínálhasson. Az új választható célozó kamera leegyszerűsíti a közeledben lévő monster megcélozását, és a handheld érintőképernyőjén vagy a Wii U Game Padon egy pillanat alatt hozzájutsz a könyvekhez, fegyverekhez, térképekhez és minijátékokhoz. A Monster Hunter 3 Ultimateben a Nintendo 3DS-en figyelemreméltó grafikával a Wii U konzolon nagy felbontásban elevenedik meg a varázslatos világ.

A Nintendo 3DS konzolok tulajdonosai  a vezeték nélküli lokális multiplayeren keresztül együtt is nekifoghatnak a vadászatnak és egy játékost a Wii U konzolon is bevehetnek a csapatba. Szintén játszhatnak online is. Amennyiben tulajdonosa leszel mindkettő renszerhez tartozó változatnak, felhasználhatod az adatok tárolásának kompatibilitását, melyeket az egyes másolatok között lehet cserélgetni, így az utakon is gyakorolhatsz és a játékot a Nintendo 3DS konzolodon ott fogod folytatni, ahol a Wii U konzolodon abbahagytad.

  • Győzd le a több mint 200 küldetésben a félelmetes monstert.
  • Vadássz a barátaiddal a lokális multiplayernek köszönhetően a többi játékossal a Nintendo 3DS-en, vagy egy játékossal a Wii U konzolon.
  • Vidd át az elmentett pozíciódat a Nintendo 3DS és a Wii U verziók között és folytasd a játékot ott, ahol otthon félbehagytad.
  • A játékosok a Wii U konzolon online is játszhatnak.