Mario Tennis Open

Játssz klasszikus tenniszt a Mario Tennis Open-ben, új csavarokkal, kedvenc Nintendo sztárjaiddal! Válassz egyéni vagy páros meccseket és tornászd fel magad a ranglistán, hogy te lehess a pálya sztárja – tedd rá a mancsod az összes kupára, amit csak megszerezhetsz. Ha viszont vesztesz, búcsúzz el a csillogó hírnévtől!

Az Exhibition Mode-ban úgy keverheted a játékszabályokat, ahogy szeretnéd. Egyéni és páros meccseket indítva te magad állíthatod be a saját játékod szabályait. Állítsd be a nehézséget, válassz pályát és dönts a meccs hosszáról is.

Ha ez nem lenne elég, a Mario Tennis Open speciális minijátékokkal is várja a virtuális teniszbajnokokat. A Speciális játékmódok között az alábbi lehetőségeket találhatod meg:

  • Super Mario Tennis,
  • Ring Shot,
  • Galaxy Rally, és az
  • Ink Showdown.

Ha már elsajátítottad a játék által kínált ütési módokat, akkor már félúton jársz, hogy valódi profi legyél. Az érintőképernyőn található panelekkel megkönnyítheted az ütések irányítását, de természetesen a gombok is rendelkezésre állnak majd az irányításhoz. A Direct Mode-ban azonnal a pályán érezheted magad, egy új nézőpontból szemlélve az akciót. A Nintendo 3DS beépített mozgásérzékelőinek köszönhetően, a konzol szemmagasságba történő emelésével máris ott érezheted magad a kedvenc hőseid között.

A Club Room különtermében vásárolhatsz, fejlesztheted a tudásod és új tárgyakat is megnyithatsz a teniszütőtől kezdve az új sportcipőkig. A játék során szerzett érmékkel vásárolhatod meg a karaktered számára kívánatos hacukákat.

A helyi vezetéknélküli hálózaton barátaiddal és családtagjaiddal is játszhatod az Exhibition, Ring Shot és a Super Mario Tennis módokat. Egyszerre legfeljebb négy emberi játékos tartózkodhat a pályán (a Super Mario Tennis esetében kettő). Mindehhez ráadásul elég egy Mario Tennis Open játékot birtokolni.

A többszereplős mókát természetesen hálózati multiplayer keretein belül is folytathatjuk, és a Mario Tennis Openből sem hiányozhat a StreetPass funkcionalitás, ahol a Mii-det küldheted teniszcsatába mások karakterei ellen. Sőt, még a Ring Shot játékokban is gyűjthetsz extra érméket.