Mario Kart 7

A Kart versenyzés egy új dimenziója

A rajongói kedvenc Mario Kart legújabb darabja ragyogó 3D-s formában hozza el a Gomba Királyság (Mushroom Kingdom) versenyzős mókáját.

A sorozat történetében először a versenyzők új kart-lehetőségeket fedezhetnek fel az égen repülve, vagy alámerülve a tengerek mélyére. Új pályák, új képességek és testreszabható gokartok helyezik új magasságokba a verseny izgalmait a Mario Kart 7-ben.

  • Tovább fejlődik a Mario Kart sorozat. Az új képességek tovább növelik az őrült mulatságot, amiről a játékokat ismerjük. A nagy ugratóknál a gokartokból szárnyak jönnek elő, melyek lehetővé teszik a repülést és a rövidítések használatát, míg a víz alatt egy propeller segíti a gokartot végigsuhanni a tenger mélyén.
  • A játékosok megmutathatják saját stílusukat a járművek testreszabásával, olyan kiegészítőket használva, melyek kompetitív előnyöket nyújtanak. A nagy kerekek például lehetővé teszik a pálya melletti haladást, míg a kisebbek jobb gyorsítást tesznek lehetővé az aszfaltozott pályákon.
  • A játékosok kedvenc Gomba Királyság-karaktereikkel és saját Mii-jükkel is versenyezhetnek.
  • Az új pályák vad futamokra viszik el a játékosokat a hegyeken, az utcákon és a poros sivatagban. A Nintendo rajongók felismerhetik az új pályák között Wuhu Islandet és a Donkey Kong Country Returns dzsungeleit is.
  • A játék a SpotPass és a StreetPass lehetőségeket is támogatja.
  • A játékosok helyi vezeték nélküli kapcsolat segítségével és online is versenghetnek egymással.