Kid Icarus: Uprising

A Kid Icarus: Uprising egy gyors tempójú lövöldözős akciójáték, amelyben az eléd tornyosuló csatákat többféleképpen is levezényelheted. Játszhatsz egyedül az angyali Pit-et irányítva, aki bátran néz szembe az Alvilág Seregeivel. A multiplayer módban különböző tárgy- és fegyver leosztásokat hívhatsz le, hogy a világ többi játékosai ellen is megmutathasd egyéni fegyverkészleted, és kiemelkedő tudásodat. Ez nem minden, hiszen az AR kártyákat felsorakoztatva a való világban is egymásnak eresztheted a karaktereidet.

Az Alvilág Királynője, Medusa sok-sok emberiség ellen elkövetett rémtettért felelős. 25 évvel az első bukása után visszatér és a szörnyűséges követőivel földön-égen támadást indít az emberek ellen.  Ez még persze közel sem jelenti az emberiség végét – Medusa útjában ál ugyanis Palutena, a régi rivális, kinek oldalán pedig az angyali Pit áll készenlétben. Palutena a repülés ajándékával ruházza fel Pit-et, aki soha nem látott hévvel és erővel indul harcba a sötétség seregei ellen.

  • Csatázz egyedi fegyverekkel a régi klasszikus folytatásában!
  • Harc földön és égen! Pit nem csak a levegőben aprítja a gonoszokat, hanem az ideiglenes repülés erő elvesztése után a földön folytatódik a kaland!
  • Kooperálj és versenyezz – valós játékosokkal, a világhálón keresztül!
  • Vadássz különböző kincsekre és legyél erősebb, mint valaha!
  • Ismerd meg Palutena erejét, Medusa seregeit, küzdj az Űrkalózok ellen és nézz szembe a saját árnyékoddal!
  • Használd a játék StreetPass funkcióit, és vegyülj el a játék mellé csomagolt AR kártyák virtuális harcosai között!

A játék doboza egy asztali állványt is tartalmaz, amely kényelmes játékot biztosít a legnagyobb kihívás közepette is.