NINTENDO LABO SZÓRAKOZTATÓAN KOMBINÁLJA AZ ÉPÍTÉS, A JÁTÉK ÉS A FELFEDEZÉS ÉLMÉNYÉT A NINTENDO SWITCH KONZOLLAL

Bemutatkozik a Nintendo Labo, egy újfajta sorozat, ami az interkatív építs, játsz és fedezd fel élményről szól, hogy inspirálja vele a kreatív és játékos elméket. A Nintendo Switch konzollal együtt a Nintendo Labo csomag a kezedbe adja az eszközöket és technológiát, hogy mókás saját készítésű játékokat csinálj, játsz és felfedezhesd hogyan működnek a Nintendo Switch segítsgévél*. A Nintendo Labo Európaszerte április 27-én jelenik meg. Nézd meg a vadonat új előzetest a Nintendo HU youtube csatornán!


A Nintendo történelmére építve, ami az innovatív szórakoztatás és játékélményekről szólt, a Nintendo Labo folytatja a cég küldetését és mosolyt csal az emberek arcára. Minden Nintendo Labo csomag, a generációkon átívelő, minden elméit megihlető kartonlapokból épített kreatív alkotásokat a Toy-Con-okat, melyek specifikusan a Nintendo Switch konzolhoz és Joy-Con kontrollerekhez készültek. A zongorától a motorbicikliig, a roboton át és még sok egyéb módon kel életre a Toy-Con a Nintendo Switch segítségével. Ahogy építed, egyúttal fel is fedezheted, hogyan működik a technológia és hogyan használja ki a Toy-Con egy újfajta játékélmény létrehozására.

Például, építhetsz egy 13 billentyűs, működő zongorát, amit a Nintendo Switch és a hátuljára illesztett Jobb Joy-Con kontroller kelt életre. Ahogy játszol a Jobb Joy-Con kontrollerbe épített IR mozgásérzékelő kamera érzékeli, hogy melyik billentyűket nyomtad le és továbbítja a jelet a konzol beépített hangszórói felé. A kezdő zenészek kedvükre komponálhatnak saját zenét vele.

nzeMINN

Vagy akár vezetheted a saját motorbiciklid az általad összerakott kormány segítségével, melybe a két oldalra kell beillesztened a Joy-Con kontrollereket és középre a Nintendo Switch konzolt. Csak nyomd meg a gyújtás, fordítsd el a kormányrudat és máris kezdődhet az utazás a Nintendo Switch képernyőjén.

„A célunk, hogy mosolyt csaljunk mindenki arcára, akihez a Nintendo elér,” mondta Satoru Shibata, a Nintendo Európa elnöke. „A Nintendo Labo mindenkit arra invitál, hogy kreatív és játékos módon fedezzen fel egy új játékélményt a Nintendo Switch konzolon. Remélem, hogy sok embernek és családjaiknak is örömet fognak okozni ezek a csomagok és nagy mosolyt csal az arcukra.”

A Nintendo Labo segítségével építeni és megismerni ugyanolyan mókás, mint játszani. Minden Toy-Con csomag izgalmas kihívásokkal, változó komplexitással és egyedi élménnyel érkezik. A Toy-Con csomagok összerakása is jó móka lehet a családdal vagy barátokkal, míg megoszthatjátok egymással a Nintendo Labo élményt. Ha megépült, a kreatív alkotók egyedivé is varázsolhatják saját Toy-Con kreálmányaikat néhány színes filctoll, matrica vagy festék segítségével – csak a képzeleted szab határt neki! Egy különleges Customisation Set (Testreszabó csomag) is kiadásra kerül április 27-én, amiben matricák, színes ragasztószallagok és egyéb díszek találhatóak.

A Nintendo Labo április 27-én jelenik meg Európában két féle csomaggal: A Variety Kit – azaz Vegyes csomag és a Robot csomag. Mindkettő tartalmaz mindent, ami a Toy-Conok életrekeltéséhez kell, beleértve az építeshez szükséges eszközöket és a hozzátartozó Nintendo Switch szoftvert.

Variety Kit – Vegyes csomag

A Vegyes csomag tartalmaz több különféle Toy-Con játékot is, beleértve egy Toy-Con távirányítású kisautót, Toy-Con horgászbotot, Toy-Con házikót, Toy-Con motorbiciklit és Toy-Con zongorát.

  • Toy-Con távirányítású kisautó: Helyezd bele a Bal és Jobb Joy-Con kontrollert az általad épített távirányítású kisautóba és irányítsd a Nintendo Switch érintőképernyőjének segítségével. A HD rezgés funkcióval a Joy-Con kontrollerek rezgései vezetik az általad választott irányba a kisautót. Két kisautó megépítéséhez elegendő alapanyag jár hozzá.
  • Toy-Con horgászbot: Építs meg egy horgászbotot, működő tekerővel és fonállal, ami összeköti a Nintendo Switch konzolt tartó állvánnyal. Fogj sok exotikus halat, amik a Nintendo Switch képernyőjén úszkálnak úgy, hogy a horgászbottal feltekered és kirántod őket a képernyőről. Ha érzed, hogy rezegnek a horgászbotba rakott kontrollerek, akkor igyekezz minél gyorsabban feltekerni és kifogni a halat.
  • Toy-Con házikó: Különféle darabokat illesztve a ház oldalán és alján levő nyílásokban más és más minijátékokat játszhatsz a házban. Etethetsz vagy együttjátszhatsz aranyos lényekkel, akik a Nintendo Switch képernyőjén jelennek meg. A más-más alakú elemeket a jobb oldali Joy-Xon kontroller IR kamerája érzékeli a ház tetejébe illesztve.
  • Toy-Con motorbicikli: Helyezd bele a Joy-Con kontrollereket a kormány két oldalába és vezess egy motort a Nintendo Switch képernyőjén. Add rá a gyújtást és fordítsd el a kormánykart, hogy máris száguldozhass a képernyőn, és balra vagy jobbra döltve a kormányt kanyarodhass és irányítsd a motorbiciklid.
  • Toy-Con zongora: Ha összeszerelted a 13 billentyűs zongorádat, helyezd a Nintendo Switch konzolt és a Joy-Con kontrollert a megjelölt helyekre és a különböző billentyűk lenyomásával zenélhetsz. Akár különféle alakú elemeket is helyezhetsz a zongora tetejére, hogy másfajta hanghatásokat vagy hangszínt érj el.

Robot Csomag

  • Toy-Con Robot: Építs egy viselhető robotruhát, illeszd bele a Bal és Jobb Joy-Con kontrollereket a speciálisan erre készített hátitáska és szemüveg részbe, hogy segítségükkel irányítsd a TV-n megjelenő Nintendo Switch játékot. Élvezd a különböző játékélményeket, beleértve a Robot módot, ahol játékbeli épületeket vagy UFO-kat pusztíthatsz el.

Tapasztald meg az elsők között a Nintendo Labo élményt, jelentkezz a Nintendo Labo Workshop-ra. A Nintendo Labo Workshop egy speciális esemény, ahová várjuk a gyerekeket, szülőket és médiát, hogy együtt építsünk, játszunk és felfedezzük a Nintendo Labo lehetőségeit. Még akár a Nintendo Labo kampányunk részévé is válhatsz, hogy segíts világszerte bemutatni az embereknek a Nintendo Labo élményt. További információk a Nintendo Labo-ról és a Nintendo Labo Workshopra jelentkezésről a https://www.nintendo.co.uk/nintendolabo címen.

2mwUQCk

Még több Nintendo Labo hírért, iratkozz fel a hivatalos YouTube csatornára: http://youtube.com/NintendoLaboUK