NEM KELL TÖBBÉ A SORODRA VÁRNOD AZ OKTÓBER 7-ÉN MEGJELENŐ MARIO PARTY: STAR RUSH KERETÉBEN

Vigyázz, kész, guríts a kockával az új módokkal és mini-játékokkal teli, október 7-én megjelenő Mario Party: Star Rush keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken. Nem kell többé a sorodra várni, hiszen ezúttal a játékosok egyidejűleg mozoghatnak a pályán, az ingyenes Mario Party: Star Rush – Party Quest szoftvernek* köszönhetően pedig akár a játék egyetlen példányával is kiélvezhetik a teljes többjátékos élményt. Emellett a Super Mario sorozat új amiibo figuráival a vendéglistán, ezt a hordozható bulit garantáltan nem akarod kihagyni!

A teljesen új Toad Scramble módban a játékosok egyidejűleg dobnak kockáikkal és mozognak szabadon a nyitott táblán saját Toad karakterükkel. Ez azt jelenti, hogy többé nem kell egymásra várni, ami gyorsabb és taktikusabb játékhoz vezet. A játékosok előnyt szerezhetnek a táblák különböző részein feltűnő Mario és barátai felfogadásával. Minden szövetséges sajátos képességekkel bír és segít Toadnak plusz érméket gyűjteni és főellenfeleket legyőzve csillagokat szerezni.

A Coinathlon módban nincs kocka, csak az ügyesség számít, a játékosok ugyanis egy sor, gyors egymást követő mini-játék teljesítése közben versengnek érméket gyűjtve és az elsőként való célba érésért. Ha győzni szeretnél fürge ujjakra lesz szükséged, a Coinathlon ugyanis alaposan próbára teszi az ügyességed a mini-játékokban.

Pukkassz lufikat, játssz mini-játékokat és küzdj meg főellenfelekkel a Ballon Bash módban. A játékosok csillagokra válthatják be érméiket, a végén pedig a legtöbb csillaggal rendelkező versenyző győz. Ebben a módban gyorsnak kell lenned és megfontoltan kiválasztani az utadat, hiszen minden kör számít, mivel a játékosok limitált számú lépéssel rendelkeznek. A tradicionális Mario Party szabályok az egyidejű körökkel együtt igazán egyedi és új megközelítést adnak a sorozatnak.

A játékkal rendelkező házigazdák megoszthatják a teljes többjátékos élményt három barátjukkal, akik letöltötték a Mario Party: Star Rush – Party Quest szoftver a Nintendo eShop kínálatából. Hívd meg barátaidat egy lokális játékra és élvezzétek ki a számos új módot, köztük a Coinathlont és a Ballon Basht. A Mario Party: Star Rush – Party Quest letöltésével a játékosoknak néhány többjátékos menet teljesítése után lehetősége van kipróbálni néhány mini-játékot egyjátékos módban is.

Akik inkább egyedül játszanak, azokra is számos móka vár a több mint 50 mini-játékkal és 7 játékmóddal – szállj versenybe a CPU irányította karakterekkel és fokozd a kihívást a négy nehézségi szint közül választva.

A Mario Party: Star Rush október 7-i megjelenésének alkalmából a Super Mario Collection sorozat amiibo figuráinak listája új vendégekkel bővül Donkey Kong, Rosalina, Wario és a sötétben világító Boo személyében. Emellett november 4-én további három új amiibo figura csatlakozik a Super Mario Collection sorozathoz, méghozzá Diddy Kong, Daisy és Waluigi.

Egyjátékos módban a Toad Scramble keretében, ha a játékos beolvassa a kompatibilis amiibo figurák egyikét, akkor az a karakter rögtön megjelenik mellette szövetségesként egy ritka tárggyal, hogy növelje nyerési esélyeit. Ha a beolvasott amiibo figurán Mario Party 10 mentés is található, akkor ráadásként egy speciális kockát is ad!

A Mario Party: Star Rush és Mario Party: Star Rush – Party Quest szoftver október 7-től lesz elérhető a Donkey Kong, Rosalina, Wario és Boo amiibo figurákkal együtt, majd őket november 4-től a Diddy Kong, Daisy és Waluigi amiibo figura követi.

Megjegyzés:

*Használatához Nintendo Network ID, valamint a Nintendo Hálózati Feltételek és Adatvédelmi Irányelvek elfogadása szükséges. A többjátékos módhoz legalább egy Mario Party: Star Rush példány szükséges, csak a Mario Party: Star Rush szoftverrel nem játszható.