ELÉRHETŐ EGY INGYENES FRISSÍTÉS A TETRIS® 99 JÁTÉKHOZ NINTENDO SWITCH KONZOLON, TEAM BATTLE MÓDDAL ÉS TOVÁBBI FUNKCIÓKKAL

A vad 99 személyes TETRIS® 99 meccsek Nintendo Switch konzolon most még intenzívebbé válnak az újonnan bevezetett Team Battle játékmóddal. A Team Battle mód nagyobb baráti társaságok és riválisaik számára is lehetővé teszi a közös játékot. Az új, jelszó-alapú párosítófunkcióval könnyen megtalálhatóak és gyűjthetőek barátok TETRIS® 99 mérkőzésekhez, és Team Battle játékokhoz.

Team Battle játékmódban a játékosok kiválaszthatják a játék elején, a négy közül melyik csoporthoz szeretnének tartozni. Egyes csapatok akár sokkal több taggal is rendelkezhetnek, mint a többi, de a kisebb csapatok bónusz támadóerőt kapnak, ha megtámadják őket, így váratlan meglepetésekkel szolgálhat minden játék. A játékosok folyamatosan hullanak a csata során, és az utolsónak talpon maradó csapat, ahol legalább egy játékos maradt, nyer – és a csapat összes tagja osztozik a győzelemben.

Azok a játékosok, akiket korán kiütöttek, nézőként maradhatnak a mérkőzésen, és „Like”-okat küldhetnek, hogy bíztassák csapattársaikat. Érdemes maradni a játék végéig, hogy a csapat által elért rangsorolás alapján megkapják a tapasztalati pontjaikat. Vagy ha a Team Battle az aktív játékmód egy Grand Prix eseményen, hozzájussanak event pontjaikhoz.

Az új frissítésben további funkciók is helyet kaptak, köztük új gombkiosztási opciók, és új felhasználói emblémák, valamint a lehetőség, hogy 30 játékon belüli jegyet beváltsanak a ritka Speciális Játéktémákra, amik korábbi eventek során szerepeltek. A következő Speciális Témák, melyeket különböző játékok és franchise-ok inspiráltak elérhetőek mostantól: TETRIS® az eredeti Game Boy játékból, Splatoon, Fire Emblem: Three Houses és Super Kirby Clash.

A Team Battle mód bekerülésével új csavar is érkezik a TETRIS 99 Grand Prix 10 eventbe, ami december 13. reggel 08:00 (CET) és december 17. reggel 07:59 között kerül megrendezésre. A TETRIS 99 Grand Prix 10 elérhető lesz minden Nintendo Switch Online tag* számára, és tökéletesen kihasználja majd az új Team Battle játékmód lehetőségeit. A pontokat az egyes meccsekben elért helyezések alapján kapják majd a játékosok, és az event végén a legjobb 999 játékos mindegyike 999 Gold ponttal gazdagodik, amit a Nintendo eShop-ban válthat be játékvásárlás során Nintendo Switch konzolon. További információkért a My Nintendo Gold pontokkal kapcsolatban látogassanak el a My Nintendo Gold Points weboldalra.

A TETRIS 99 tartalmaz egy kompetitiív online játékmódot, ami kizárólag Nintendo Switch Online tagok számára elérhető. A játék digitális verziójának tulajdonosai megvehetik az opcionális Big Block DLC tartalmat, ami számos további offline módot ad a játékhoz. A TETRIS 99 fizikai verziója, ami tartalmazza a játékot, minden kiadott DLC-t, és 12 hónapnyi Nintendo Switch Online Egyéni Tagságot, szintén elérhető.

A TETRIS® 99 játék Team Battle játékmóddal bővült, amivel nagyobb baráti társaságok is szembeszállhatnak riválisaikkal csapatként. A TETRIS® 99 Grand Prix 10 december 13. reggel 08:00 (CET) és december 17. reggel 07:59 között kerül megrendezésre, ahol a legjobb 999 játékos 999 Gold ponttal gazdagodik a Nintendo eShopban.

 

Megjegyzések:

*Internetkapcsolat szükséges az online játékhoz. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz előfizetés szükséges.