Oldd meg a rejtélyt Pikachu-val!

Eladó most

Detektív Pikachu rajta van az ügyön!

Tedd fel a detektívkalapodat, mert itt az ideje, hogy felderítsd egy elveszett apa ügyét a Detective Pikachu-ban, egy egyedi kalandjátékban, telis-tele Pokémonokkal – kizárólag a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljain.

Kövesd Tim Goodman, egy 18 éves, erős igazságérzettel megáldott egyetemista történetét, és köss meglepő barátságot egy furcsa, beszélő Pikachu-val! Gyűjts bizonyítékokat, kérdezz ki tanúkat és rakd össze a sok-sok nyomot, hogy fényt deríts a Ryme City.

Hova tűnhetett?

Már két hónapja, hogy Tim apja rejtélyes módon eltűnt, miközben egy sor Pokémonokkal kapcsolatos incidens ügyében nyomozott. Tim egyre jobban aggódott, mi történhetett apjával, ezért hogy válaszokat keressen, Ryme City-be indult, ahol találkozott egy beszélő Pikachu-val, aki meglepően tehetséges bűnügyek felderítésében.

Kezdj el nyomozni!

Lehet, hogy ez is egy nyom? Talán az az illető látott valamit? Beszélned kell majd a szemtanúkkal, nyomok után szaglásznod, és minden apró bizonyítékot begyűjtened, miközben Pikachu detektív segítségével különféle ügyeket göngyölítesz fel.

Mindig jó beszélni

A nagyra nőtt Detective Pikachu amiibo figurát (külön kapható) beolvasva minden beszélgetést visszanézhetsz, amiről esetleg lemaradtál, és láthatod Pikachu minden vicces megjegyzését és húzását!

További információk

Nyomozz a rejtélyes események után, amikben sok népszerű Pokémon is képbe kerül, a Detective Pikachu-ban, egy történetközpontú kalandban, telis-tele akcióval és rejtélyekkel, kizárólag a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljain.

Nintendo 3DS

Jellemzők

  • Vágj bele a kalandba az önjelölt „mesterdetektív”, Pikachu oldalán!

  • Nézz meg több mint 150 animált filmjelenetet a szellemes beszélő Pikachu szereplésével

  • Vizsgáld meg a tetthelyeket, jegyzetelj, és oldd meg az ügyeket!

  • Találkozz sok-sok Pokémonnal szerte Ryme City-ben

Hol kapható?

Eladó most

Copyright © 2018 - 2019 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.