EGY ÚJ KALAND VIRÁGZIK!

Fedezz fel egy furcsa, új világot, amelyet apró, növényszerű lények népesítenek be a Pikmin 4 játékban, Nintendo Switch konzolon!

Már kapható

FEDEZZ FEL EGY ISMERETLEN BOLYGÓT!

Űrutazók egy csoportja egy különös, távoli bolygón rekedt, és arra vár, hogy valaki megmentes őket. Te vagy a megfelelő személy a feladatra? Válaszolj a leadott SOS-jelzéseiket, és fedezd fel ezt a feltérképezetlen, különös lények által benépesített világot. Ezen lények némelyike szerencsére barát, nem pedig ellenség! Ismerd meg a pikmineket - ezek a lelkes segítők bár kicsi termetűek, de nagy számukból fakadóan hatalmas erővel büszkélkedhetnek. Termeszd, gyűjtsd össze, és irányítsd őket, hogy elvégezzék a kisebb-nagyobb feladatokat. Fedezzetek fel, és induljatok kincsvadászatra a hatalmas nyílt területeken, harcoljatok vadállatokkal, oldjatok meg rejtvényeket és mentsétek meg együtt a bajba jutott utazókat.

Poikmin 4 Poikmin 4

EGY ARANYOS KUTYATÁRS

Kalandodhoz Oatchi, az imádnivaló mentőkutya-kölyök is csatlakozik. Ez a megbízható társ képes rá, hogy szétzúzza az akadályokat, elszállítsa a nehéz tárgyakat, és egy csomó Pikmint elcipeljen a hátán.

Poikmin 4
Poikmin 4

Oatchi emellett képes rá, hogy megtanulja az ugrást, a kutyaúszást, az ellenfelek gyors lerohanását, és még rengeteg egyebet. Nincs túl nagy Oatchi és a Pikminek számára!

ISMERD MEG A PIKMINEKET!

A pikminek változatos formákban, méretekben és színekben léteznek. Használd miniatűr erejüket és ötölj ki egy stratégiát, hogy legyőzz minden kihívást. Egyszerre csak fajta pikmint vihetsz magaddal, ezért válassz okosan! Az összes többi típus biztonságban vár majd a Hagymában, amely a pikminek fészke és hajója is egyben.

Poikmin 4

KINCSVADÁSZAT!

Poikmin 4 Poikmin 4

Ahogy egyre előrébb haladsz a kalandod során, hasznos nyersanyagokat lelsz, amelyekből – sok egyéb mellett – hidakat építhetsz, vagy hasznos felszereléseket craftolhatsz. De azért kutass a csillogó dolgok után is! Ezek a kincsek Sparkliumot tartalmaznak, amely egy értékes energiaforrás. Használd fel űrhajód energiával való feltöltésére, hogy kiterjeszd az eltévedt utazók utáni kutatásodat más bolygókra is.

Fedezz fel és haladj a saját tempódban. Csak ne felejtsd el összegyűjteni az elcsatangolt Pikmineket, és érj vissza a hajódra, még mielőtt lemegy a nap!

Poikmin 4

BARLANGOK

Poikmin 4

Izgalmas kihívások, furcsa lények és félelmetes főellenfelek várnak rád a bolygón elszórtan megtalálható barlangokban. Az idő másképp telik ezekben a sötét, nyirkos mélységekben, ezért ereszkedj le és fedezz fel a saját tempódban, de légy óvatos - a Hagyma nem csatlakozhat hozzád a föld alatt. Szerencsére bizonyos barlangokban különféle vadon élő pikminekre bukkanhatsz, akik szívesen segítségedre lesznek. Járd be az alattomos üregeket, markold fel a kincseket, és tartsd nyitva a szemed eltévedt felfedezők után. Sok barlangnak több szintből áll, így érdemes benézned minden zegbe és zugba. Ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd, csak menj vissza a felszínre, és próbáld újra máskor!

ÉJSZAKAI VIHAR

Tapasztalt bolygófelfedező vagy, aki egy igazi kihívást keres? Akkor tedd próbára bátorságodat a veszélyekkel és agresszívebb lényekkel teli éjszakai expedíciókban! A küldetésed az, hogy megvédd az építményeket, amelyek a világító nedűt tartalmazzák – egy olyan értékes anyagot, amelyre az ellenséges élőlények alig várják, hogy rátehessék a mancsukat.

Poikmin 4
Poikmin 4

Segítségedre lesznek az újonnan felfedezett, a sötétséghez alkalmazkodott világító pikminek is. Használd egyesített erejüket, hogy sakkban tartsátok a támadó lényeket, amíg felvirrad.

Akár ez is tetszhet:

2020.10.30.

Pikmin 3 Deluxe

2019.07.26.

Fire Emblem: Three Houses

2019.03.29.

Yoshi's Crafted World

2020.07.10.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

2018.02.16.

Bayonetta 2

2019.01.18.

Travis Strikes Again: No More Heroes


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU