MONSTER HUNTER STORIES 2: WINGS OF RUIN

Már kapható

Vár a Monster Hunter Stories 2 nyüzsgő világa

Kelts ki és nevelj fel szörnyeket, majd élj mellettük Szörnylovasként ebben a Monster Hunter világában játszódó, szórakoztató RPG-ben.

Epikus mesénk a Rathalosok világszerte tapasztalható, tömeges eltűnésével veszi kezdetét. A történet elején egy wyveriai lánnyal találkozol, aki ismerte híres nagyapádat, Redet. Egy tojást bíztak rá, de vajon mi lehet benne? A világ sorsa forog kockán, miközben kibontakozik a Romlás Szárnyairól szóló izgalmas történet.

TÖRTÉNET

Amit rád bíztak, az egyaránt hozhat reményt és rettegést is...

Mahanában, a Hakolo-sziget fő falujában egy éjszakai fesztivál zajlik. Világszerte eltünedeznek a Rathalosok.

Te vagy Red unokája, akinek Monstie-ja a Hakolo-sziget tiszteletreméltó őrzője, Védelmező Ratha volt. Amikor elindulsz, hogy Lovasként szerezz tapasztalatot, találkozol Enával, egy wyveriai lánnyal, aki egykoron ismerte Redet. Annak érdekében, hogy megóvd a Védelmező Ratha által rábízott tojást, úgy döntesz, hogy együtt hagyjátok el a szigetet.

Mindenütt különös dolgok történnek. Miközben megpróbálod kideríteni, hogy mi okozza ezeket a környezeti anomáliákat, a tojás héja egyszer csak megreped. Egy repülésre képtelen, parányi szárnyú Rathalos bújik ki a tojásból.

JELLEMZŐK

Lovasakciók

Ezek olyan különleges képességek, amelyeket a Monstie-k hátán ülve tudsz végrehajtani. Attól függően, hogy melyik Monstie nyergében ülsz, olyan eltérő képességekre tehetsz szert, mint a vágtázás, a repülés vagy az úszás. Vannak olyan akciók is, amelyekkel hatékonyabban kereshetsz tárgyakat, amikor kint vagy a szabadban. Használd ki a különféle Monstie-k Lovasakcióit, hogy a legtöbbet hozd ki kalandodból!

Körökre osztott harcok

A továbbfejlesztett, körökre osztott harcrendszer révén átélheted a „nagy” Monster Hunter játékok izgalmait, miközben hősies, stratégiai harcokat vívhatsz a kalandod során utadba kerülő szörnyekkel.

Használd ki az ellenfeled tulajdonságairól szerzett ismereteidet, hogy támadásaid hatékonyak legyenek, és még a legkeményebb szörnyeket is térdre kényszerítsd. Ahogy kibontakozik a Stories 2 története, úgy lesz egyre nagyobb sikerélményben - és vadászizgalomban - részed.

SZEREPLŐK

Utad során színes egyéniségekkel találkozhatsz...

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

MONSTIE-K

A szörnyek, akikkel összebarátkozhatsz…

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Barátkozz össze a szörnyekkel

A mezőkön véletlenszerűn felbukkanó Szörnyodúkban találhatsz tojásokat. Egy odúból csak egy tojást vehetsz ki, de amíg vannak tojások a fészekben, addig a nálad lévőt kicserélheted egy másikra. Ne feledd azonban, hogy a tojás kiválasztása közben ébernek kell lenned, mivel a szörny megtámadhat téged, ha felébred álmából, vagy hirtelen hazatér a fészkébe. Csak rajtad múlik, hogy meddig maradsz és tanakodsz magadban!

Sőt, léteznek olyan nem mindennapi, elvétve felbukkanó odúk is, ahol ritkaságszámba menő szörnytojásokat kaparinthatsz meg, vagy olyanokat, amelyek nehezen fellelhető géneket tartalmaznak. Ha pedig biztonságosan magad mögött hagytad a Szörnyodút, már csak egy Istállóba kell vinned a tojást, hogy kikeltsd, és egy új Monstie-t szerezz az utadhoz!

Dühöngő szörnyek

A titokzatos vermek által sugározott fénytől a közeli szörnyek megvadulnak és erőszakosabbá válnak. A Céh ezeket a fényeket „dühsugaraknak” hívja. Mindenfelől megvaduló szörnyekről érkeznek hírek, akik a vermek közelében megtámadják az embereket. Amikor egy szörnyet elönt a düh, a szeme pirosra vált. A Céh úgy véli, hogy amikor ez megtörténik, az érintett szörny egy vad, fékezhetetlen erő birtokába jut.

HELYSZÍNEK

A különféle tájak, amelyeket felfedezhetsz...

Loloska

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Kuan falu

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Pomore kertje

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Terga

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Felyne menedékhely

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Hakolo-sziget

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

… és még számos egyéb helyszín!

Vesd magad már ma a kalandba az ingyenes próbaverzióval!

Irány az égbolt a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin - már elérhető - ingyenes próbaverziójával, amelynek mentett állásait később a teljes játékba is átviheted! Szerezd be a próbaverziót Nintendo Switch konzolodon a Nintendo eShopból, vagy a hivatalos Nintendo UK weboldalról - ehhez csak jelentkezz be, majd kattints a játék oldalán a "Download" gombra.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Hol kapható?


Akár ez is tetszhet:

2022.06.30.

Monster Hunter Rise

2017.11.27.

The Elder Scrolls V: Skyrim

2017.03.03.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

2019.11.15.

Pokémon Sword

2019.11.15.

Pokémon Shield

2019.09.27.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU