Luigi's Mansion 2 HD


Már kapható

Luigi's Mansion 2 HD

VÍZVEZETÉK-SZERELŐBŐL SZELLEMVADÁSZ

Luigi's Mansion 2 HD Luigi's Mansion 2 HD

Csatlakozz a gyáva hőshöz, Luigihez egy hátborzongató küldetésre a Luigi's Mansion 2 HD-ben Nintendo Switch konzolon! Ebben a grafikailag továbbfejlesztett kalandban a hátborzongató Evershade Valley-be látogathatsz, ahol felfedezheted a lidércektől és paranormális rejtvényektől hemzsegő szellemjárta kastélyokat!

Luigi's Mansion 2 HD Luigi's Mansion 2 HD

HOVÁ TŰNT A DARK MOON?

Luigi's Mansion 2 HD

Evershade Valley-re szörnyű köd ereszkedett le! A különös Dark Moon, amely egykor az égbolton tanyázott - megbékéltetve a vidék kísérteties lakóit - rejtélyes módon összetört.

A szellemkutató E. Gadd professzor, aki e különleges jelenség szemtanúja lesz, Luigi segítségét kéri, hogy akadályozza meg a szellemek pusztítását a völgyben! Vajon a gyáva hős össze tudja szedni a bátorságát, hogy megtalálja a Dark Moon szétszórt darabjait és helyreállítsa a békét?

Luigi's Mansion 2 HD

IDEJE KIPUCOLNI A HÁZAT!

Íme néhány barátságos arc azok közül, akik az Evershade Valley-ben várnak!

Luigi

Zöld hősünk ugyanolyan félős, mint amennyire elszánt, de készen áll arra, hogy szembenézzen mindenfajta bosszantó paranormális fenyegetéssel... ugrófrászonként!

Professor E. Gadd

Egy hóbortos professzor és feltaláló, aki életét a szellemek és viselkedésük kutatásának szentelte.

Polterpup

Ez a szellemkutyus vidám és játékos, bár kissé rosszcsont, és furcsa szokása, hogy elrejti azokat a fontos tárgyakat, amelyekre Luiginak szüksége van.

Toad Assistants

A Mushroom Kingdom ezen lakói segítették E.Gadd professzort a kutatásában, mielőtt a Dark Moon széttört volna.


KUKUCS!

Ahhoz, hogy visszaszerezd a Dark Moon szétszórt szilánkjait, fel kell fedezned a kísértetjárta kastélyokat, amelyekben mindenféle alakú, méretű és színű lidérc lakozik.

Vigyázz az agresszív piros Slammerek által okozott lökéshullámokkal, térj ki az alattomos kék Hiderek által dobált repülő bútorok útjából, és vigyázz, hogy ne csússz el a sárga Gobberek által hagyott undorító ragacsos tócsákban!

Luigi's Mansion 2 HD Luigi's Mansion 2 HD

Persze a Boo-k is ámokfutásba kezdtek, és még a tapasztaltabb szellemvadászok számára is komoly kihívást jelentenek... már ha megtalálod őket!

SZÖRNYŰSÉGES KASTÉLYOK

Ezek a szellemek öt titokzatos kastélyban tanyáznak, melyek mindegyike furcsább, mint az előző. Nézzük meg, mi rejtőzik a nyikorgó ajtók mögött!

Számtalan ijesztő helyzet vár rád ebben a sejtelmes páncélokkal, poros könyvekkel és pókhálóval borított falakkal teli, sötét kastélyban!
Ezek a félemetes tornyok egy hatalmas fa köré épültek, és teljesen benőtte őket az irányíthatatlanul burjánzó növényzet. Ez aztán a borzalmas kertépítés!
Ebben a kastélyban rohan az idő - szó szerint! Az egykor a világ legjobb óráit gyártó gyár kisérteties fogaskerekei csak forognak és forognak.
Ebben a hófödte bányában a hideg fog futkosni a hátadon. Ereszkedj le a rémisztő barlangok mélyére, hogy felfedd a titkaikat!
Milyen borzalmak várják Luigit ebben az utolsó titokzatos kastélyban?

SZELLEMES KÜTYÜK ÉS SZERKENTYŰK

Vedd fel a harcot a szellemekkel néhány új, ügyes szerkentyűvel, amelyeket nem más, mint E. Gadd professzor bocsátott rendelkezésedre. Ezek közül a legfontosabb a Poltergust 5000! Használd a Strobulb tartozékát, hogy elkábítsd az alattomos szellemeket, majd indítsd be ezt a felturbózott porszívót, hogy egyszerre egy vagy több szellemet is felporszívózz. De légy óvatos, mert nem adják meg magukat harc nélkül!

Ez a sokoldalú porszívó még a szőnyegeket is fel tudja göngyölíteni, de emellett beszippantja a függönyöket, tárgyakat mozgat és még sok minden másra is képes! Használd paranormális rejtvények megoldására és minden zugban elrejtett mesés kincsek megtalálására.

Luigi's Mansion 2 HD Luigi's Mansion 2 HD

Vigyél egy kis színt a játékba a Dark-Light Device segítségével! Szereld fel a Poltergust 5000-re, hogy szivárványos fényével felfedje a rejtett fantomokat, láthatatlan tárgyakat és még sok mást.

Luigi's Mansion 2 HD

A RETTEGÉS CSÚCSA

Próbára tennéd szellemvadász képességeidet? Akár négy, a  természetfeletti iránt rajongó játékos is összeállhat - online vagy helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül - hogy szembenézzen a szellemekkel teli, kísértetjárta ScareScraper kihívásaival, amelyek a fő kalandban nem találhatók meg. Gyűjtsd össze vadász társaidat, hogy együtt másszátok meg a félelmetes tornyot!

HOL KAPHATÓ?

AKÁR EZ IS TETSZHET:

2023.10.06.

Detective Pikachu Returns

2024.02.16.

Mario vs. Donkey Kong

2022.11.18.

Pokémon Violet

2024.03.22.

Princess Peach: Showtime!

2021.11.19.

Pokémon Shining Pearl

2018.07.13.

Captain Toad: Treasure Tracker


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU