Pokémon Scarlet & Violet

Már kapható

Fedezz fel új Pokémonokat egy határtalan, nyílt világú kaland során!

A Pokémon-sorozat az evolúció következő fokára lép a Nintendo Switch konzolra megjelenő Pokémon Scarlet és a Pokémon Violet játékokkal. Indulj egy utazásra barátaiddal, miközben szabadon fedezel fel egy nyílt világot, melyet új Pokémonok népesítenek be!

Merészkedj a Paldea régión túlra a Pokémon Scarlet és Pokémon Violet: The Hidden Treasure of Area Zero segítségével!

Pokémon Scarlet & Violet

Part 1: The Teal Mask – Már elérhető!

Tégy egy osztálykirándulást a békés Kitakami földjére, melynek lakói egy hatalmas hegy tövében élnek. Ölts hagyományos jinbei ruházatot, miközben új barátokkal és Pokémonokkal találkozol, és fejtsd meg e vidék népmeséi mögött meghúzódó titkokat. Találkozz Okidogival, Munkidorival és Fezandipitivel – három Pokémonnal, akiket a falu népe hőskökként tisztel, és akik korábban megvédték Kitakami földjét. Fedezd fel a félelmetes maszkot viselő Legendás Pokémont, Ogerpont!*

Pokémon Scarlet & Violet Pokémon Scarlet & Violet
Pokémon Scarlet & Violet Pokémon Scarlet & Violet Pokémon Scarlet & Violet

Part 2: The Indigo Disk tervezett megjelenés: 2023. tél

Utazz el a közelmúltban alapított Blueberry Akadémiára, öltsd magadra az egyenruhát, és tapasztald meg a cserediákok életét ebben a szokatlan, nagyrészt az óceán alatt található intézményben, amely a Pokémon-csatákra specializálódott. Fedezd fel a ragyogó aurában tündöklő legendás Pokémont, Terapagost!**

Pokémon Scarlet & Violet
Pokémon Scarlet & Violet Pokémon Scarlet & Violet
Pokémon Scarlet & Violet Pokémon Scarlet & Violet Pokémon Scarlet & Violet

A Pokémon Scarlet: The Hidden Treasure of Area Zero csak a Pokémon Scarlet Nintendo Switch változatával kompatibilis. Amennyiben a Pokémon Violet játékkal játszol, a Pokémon Violet: The Hidden Treasure of Area Zero-t válaszd ki. Ha a Pokémon Scarlet és a Pokémon Violet játékkal is játszol, és mindkét játékban hozzá szeretnél férni a The Hidden Treasure of Area Zero tartalmaihoz, akkor ahhoz a Pokémon Scarlet: The Hidden Treasure of Area Zero és a Pokémon Violet: The Hidden Treasure of Area Zero egyaránt szükséges.

A letölthető tartalom eléréséhez rendelkezned kell a Pokémon Scarlet (európai változatának) egy példányával Nintendo Switch konzolon. A tartalomcsomagok külön nem vásárolhatók meg. A DLC csak a megjelenését követően lesz játszható. Az egyes tartalomcsomagokhoz szükséges szabad hely mennyisége egy későbbi időpontban, a hivatalos weboldalon kerül bejelentésre. Lehetséges, hogy a fent felsoroltakon kívül további DLC-k is megjelennek a Pokémon Scarlet: The Hidden Treasure of Area Zero részeként.

A tartalom letöltéséhez további tárhelyre lehet szükség. Amennyiben nincs elég rendszertárhelyed Nintendo Switch konzolodon, kérjük, használj egy kompatibilis microSD-kártyát (további információért látogass el a Terméktámogatás részre).

*Ahhoz, hogy végigjátszhasd a Part 1: The Teal Mask fő történetét, először el kell hogy kezdd a Treasure Hunt-ot a Pokémon Scarlet játékban, ami körülbelül három óra játékidő után nyílik meg (ez játékostól függően változhat).

**A Part 2: The Indigo Disk fő történetének befejezéséhez végig kell játszani a Pokémon Scarlet és a Part 1: The Teal Mask fő történetét.

Üdvözlünk a Paldea régióban!

Csodálatos kalandok várnak a Paldea régióban, amely egy tavakkal, magasba törő hegycsúcsokkal, pusztaságokkal és veszélyes hegyvonulatokkal csipkézett, nyílt területekből álló hatalmas vidék.

Váltogass szabadon három fő történet között, miközben a saját utadat járod. Győzedelmeskedj – tetszőleges sorrendben – a régióban szétszórt nyolc teremben, hogy megmutasd az erődet, és a bajnoki rangra törj!

Iratkozz be a Paldea régió szívében található tekintélyes akadémiára, és tanulj együtt a Pokémonokkal. Az akadémián egy különleges, önálló iskolai projekttel - a "Kincsvadászattal” - bíznak meg, amely nem más, mint a Pokémon-edzői képességeid csiszolására szolgáló hatalmas kirándulás!

Most pedig ismerkedjünk meg néhány baráttal és tanárral, akik segíteni fognak tanulmányaidban.

Pokémon Scarlet & Violet

Nemona

Barátod Nemona életvidám, lendületes és imádja a Pokémon-csatákat! Tapasztalt Pokémon Edzőként megbízható mentorod lesz utad során.

Pokémon Scarlet & Violet
Pokémon Scarlet & Violet

Professor Sada

Sada professzor a régióban fennmaradt legendák után kutat.

Pokémon Scarlet & Violet
Pokémon Scarlet & Violet

Penny

Osztálytársad, Penny meglehetősen félénk, és ritkán jár be az akadémiára, de a hátán hordott bolyhos Eevee táskájának köszönhetően nem lehet nem észrevenni!

Pokémon Scarlet & Violet
Pokémon Scarlet & Violet

Clavell

Az akadémia igazgatója, Clavell szigorú, de kedves, és sok mindent megtanít neked az új iskoládról.

Pokémon Scarlet & Violet
Pokémon Scarlet & Violet

Arven

Arven, a felsőtagozatos diák jól főz, és olyan receptek után kutat, amelyektől a Pokémonok jobban érzik magukat, de amikor harcra kerül sor, szüksége van a segítségedre!

Pokémon Scarlet & Violet
Pokémon Scarlet & Violet

Mr. Jacq

Osztályfőnököd, Mr. Jacq a Pokémonok biológiájának szakértője, bár néha elvész a kutatásaiban.

Pokémon Scarlet & Violet

Az akadémián változatos formaruhák vannak használatban, a rövid ujjú ruháktól a jó meleg blézerekig. Szabd testre edződ szemét, száját, frizuráját és szemöldökét, és gyűjtsd össze a sokféle kiegészítőt, hogy kifejezd saját egyedi stílusodat!

Pokémon Scarlet & Violet

Ismerkedj meg új Pokémonokkal!

Pokémon Scarlet & Violet

Válaszd ki az első partner-Pokémonondat Sprigatito, Fuecoco és Quaxly közül. Melyik Pokémonnal kezded a játékot?

Pokémon Scarlet & Violet

Sprigatito

Kategória: Grass Cat Pokémon

Típus:

Szeszélyes és figyelemre éhes lény, amely duzzogni kezd, ha azt látja, hogy edzője egy másik Pokémonnal foglalkozik.

Pokémon Scarlet & Violet

Fuecoco

Kategória: Fire Croc Pokémon

Típus: Tűz

Fuecoco nyugodt, és a saját tempójában csinálja a dolgokat. Imád enni, és csillogó szemmel sprintel minden étel felé, amit csak megpillant.

Pokémon Scarlet & Violet

Quaxly

Kategória: Duckling Pokémon

Típus: Víz

Ez a fegyelmezett viselkedésű Pokémon mindenhová követi Edzőjét. A tisztaságra különösen kényes, és kifejezetten utálja, ha piszkos lesz a feje.

A Paldea régió számos új Pokémonnak ad otthont, beleértve olyan Pokémonok paldeai formáit is, amelyekkel a korábbi Pokémon-kalandok során már találkozhattál.

Pokémon Scarlet & Violet

Legendás közlekedési módok

Pokémon Scarlet & Violet
Pokémon Scarlet & Violet

A Pokémon Scarletben Koraidonnal, a Pokémon Violetben pedig Miraidonnal találkozhatsz. Ezeket a Legendás Pokémonokat titokzatosság övezi, és állítólag olyan képességekkel rendelkeznek, amelyek messze felülmúlják más Pokémonok erejét.

Mind Koraidon, mind Miraidon képes alakja megváltoztatására, hogy jobban alkalmazkodjon a környezetéhez. Lovagold meg ezeket a Legendás Pokémonokat, hogy bejárd a kiterjedt Paldea régiót, és minden sarkot és zugot felfedezz.

Pokémon Scarlet & Violet

Adj egy kis csillogást a csatákhoz!

Pokémon Scarlet & Violet

A kizárólag a Paldea régióban tapasztalható Terastal-jelenség hatására a Pokémonok drágakőként csillognak és ragyognak. Terastallizálj egy Pokémont a csaták döntő pillanataiban, hogy aktiváld a Teratípusát, megnövelve a Pokémonod Teratípusával megegyező lépések erejét, megváltoztatva Pokémonod gyengeségeit!

Állj össze három másik Edzővel a Tera Raid Battle csatákban, ahol megadott idő alatt kell megküzdenetek egy Terastallized vad Pokémonnal. Támadj megállás nélkül - hiszen nem kell megvárnod a többi Edző lépését - és szurkolj a veled szövetséges Pokémonoknak, hogy javítsd a statisztikáikat!

Pokémon Scarlet & Violet

Pokémonozz a barátaiddal!

Pokémon Scarlet & Violet

Osszátok meg a felfedezés örömét, miközben legfeljebb három másik Edzővel együtt fedezitek fel a Paldea régiót a helyi vagy online kooperatív játék során! Tölts időt a barátaiddal, szurkoljatok egymásnak a vad Pokémon-csatákban, és büszkélkedjetek el a titeket kísérő Pokémonokkal.

Használd a Poké Portált, hogy a világ minden táján élő Edzőkkel kereskedj és harcolj! Leld meg kedvenc Pokémonodat, tedd teljessé a Pokédexet, és tökéletesítsd képességeidet online riválisok ellen a Battle Stadiumban.

Hol kapható?

Pokémon Scarlet

Pokémon Violet

Akár ez is tetszhet:

2021.04.30.

New Pokémon Snap

2019.11.15.

Pokémon Sword

2019.11.15.

Pokémon Shield

2018.11.16.

Pokémon: Let's Go, Pikachu!

2018.11.16.

Pokémon: Let's Go, Eevee!

2020.03.06.

Pokémon Mystery Dungeon: Team Rescue DX


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU