Game Builder Garage

Már kapható

Fizikai változat: Már kapható

Tanulj meg játékokat készíteni a Nintendo szakértőitől

Szerettél volna már valaha saját 3D-s platformert, villámgyors versenyzős játékot vagy oldalnézetes űrlénylövöldözős játékot készíteni? Keltsd életre ötleteidet a Game Builder Garage applikációval a Nintendo Switch konzolon, mellyel szórakoztató módon készítheted el saját játékaidat.

Game Builder Garage

Tanuld meg a programozási logika alapjait lépésről lépésre, szórakoztató és interaktív módon, majd használd fel a tanultakat saját játékaid elkészítéséhez, és oszd meg őket az egész világgal!

Ismerd meg a Nodonokat

Ezeket a bájos karaktereket Nodonoknak hívják. Mindegyiknek megvan a maga személyisége és szerepe a játékodban. Legyen szó akár arról, hogy egy karakter ugrik, amikor megnyomsz egy gombot, vagy arról, hogy a hangulatot egy pörgős zenével fokozod, vagy akár arról, hogy a gravitációt 11-re állítod. Mindenre létezik egy Nodon! Párosítsd össze a Nodonokat, és azok összefognak, hogy életre keltsék a játékodat.

Game Builder Garage

Tanulj a gyakorlatban!

A pontos páros, Bob és Alice itt van, hogy könnyen követhető interaktív leckékkel lépésről lépésre elvezessen az üres vászontól a játszható játékig. Az abszolút alapoktól kezdve haladhatsz tovább a haladóbb koncepciók felé, ahogy egyre több Nodonnal találkozol, és egyre jobban fejlődik a programozási tudásod!

Minden lépés után próbáld ki alkotásodat, és kísérletezz a kész játékoddal, hogy hozzáadj néhány egyedi vonást.

Game Builder Garage

Hmm...mi lenne, ha...EZT csinálnám?

Game Builder Garage

És... voilá!

Többet szeretnél? Nézd át a már megtanult fogalmakat, és merülj még mélyebbre!

Úgy gondolod, hogy már mindent tudsz? Tedd próbára újonnan szerzett képességeidet az út során az ellenőrzőpontos rejtvényekben!

Engedd szabadjára a kreativitásodat!

Ültesd át a gyakorlatba mindazt, amit tanultál, miközben saját egyedi játékokat készítesz a Szabad programozás módban. Kezdj mindent a nulláról, vagy használd fel az interaktív leckék során készített alkotások egyikét. Adj neki egyediséget a szerkesztőeszközökkel, egészítsd ki rajzokkal és zenével a remekművedet! Akár több játékot is összekapcsolhatsz, hogy valami nagyobbat alkoss - a lehetőségek tárháza végtelen!

Game Builder Garage

Oszd meg a mókát!

Büszke vagy egy általad készített játékra? Nos, képzeld el, hogy rengeteg ember élvezheti szerte a világon! A Game Builder Garage segítségével megoszthatod játékaidat barátaiddal és családtagjaiddal helyben vagy online a játék azonosítójának vagy a programozói azonosítódnak a megosztásával. Szórakozzatok és szerezzetek ihletet, miközben játszotok, másoljátok, módosítsátok és osszátok meg újra egymás alkotásait!

Game Builder Garage

Nézze meg ezeket az oktatóanyagokat az influencer által – unlimited

Hol kapható?


Akár ez is tetszhet:

2019.06.28.

Super Mario Maker 2

2018.06.21.

Minecraft

2020.06.05.

51 Worldwide Games

2017.10.27.

Just Dance 2018

2018.10.05.

Super Mario Party

2020.10.16.

Mario Kart Live: Home Circuit


Copyright © 2017 - 2024 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.

CZ SK PL HU